3-pack vita LED-vaxljus
Batteri, timerfunktion

goobay goobay

12087-0

New product

3-pack vita LED-vaxljus - Batteri, timerfunktion Expandera

Upplev den perfekta atmosfären med våra charmiga batteridrivna LED-ljus i genomskinligt glas, inpackade i naturligt hampa. Dessa vackra ljus är inte bara ett sätt att lysa upp rummet, de är en verklig källa till mysighet och elegans.

Varje set består av tre vita LED-ljus i tre olika storlekar - 7,5 x 10 cm, 12,5 cm och 15 cm. Deras realistiska fladdrande flameffekt skapar en inbjudande och varm atmosfär, som bara äkta stearinljus kan göra. Tack vare den gungande veken och de naturliga materialen får du en rustik elegans som kommer att imponera på dina gäster och skapa en avslappnad stämning i vilket rum som helst.

Det bästa med våra batteridrivna stearinljus är deras mångsidighet. De är idealiska för tillfällen som jul, födelsedagar och bröllop, och de kan också användas som en säker dekoration i rum där öppen eld inte är tillåten, som vardagsrum, sovrum, kontor och skolor. Du behöver inte oroa dig för brandrisk eller stearin som droppar. Våra LED-ljus är säkra och enkla att använda.

Ljuset har också en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in ljuset att slockna automatiskt efter 4 eller 8 timmar, vilket sparar ström och oro. Varje enhet kräver endast 3 AAA-batterier (observera att batterier inte ingår), så du kan placera dem var som helst utan att behöva oroa dig för eluttag.

Tänk på att våra stearinljus inte bör utsättas för höga temperaturer eller starkt solljus, eftersom detta kan leda till att de smälter. Så se till att placera dem noggrant och njut av den skönhet de ger ditt hem.

Skapa en stämning av romantik, mysighet och elegans med våra batteridrivna LED-ljus. Gör varje ögonblick speciellt med dessa vackra ljus som kombinerar tradition och teknologi för att ge dig den perfekta belysningen för varje tillfälle.

Mer detaljer

kr 173,00

inkl. moms.

I lager.


Fakta om produkten

Produktnamn: 3-pack vita LED-värmeljus

Data om produkten:

Hög ljuskvalitet - Med ett RA-värde på 80-85 garanteras detta LED-värmeljus ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om det är för en romantisk middag, en avkopplande stund i badrummet eller för att skapa en mysig atmosfär hemma, kommer dessa värmeljus att ge ett behagligt och realistiskt ljus.

Lång batteritid - Värmeljusen drivs med batterier, vilket gör dem enkla att använda och smidiga att placera var som helst i ditt hem. De ingår i en praktisk 3-pack för att du ska ha tillräckligt ljus för att skapa den önskade atmosfären. Batterierna har en lång livslängd, vilket gör dessa värmeljus till ett hållbart alternativ.

Timerfunktion - För att underlätta användningen har dessa LED-värmeljus en timerfunktion. Du kan enkelt ställa in ljusen att tändas och släckas vid önskade tider. Detta är särskilt praktiskt när du vill komma hem till ett belyst hem eller när du vill ha ljus som automatiskt stängs av efter en viss tid.

För de flesta behov - Dessa LED-värmeljus har en ljuskvalitet som räcker för de flesta behov. Oavsett om det är för dekorativa ändamål, ljussättning av evenemang eller för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem, kommer dessa värmeljus att ge det ljus du behöver.

Viktigt att veta:

IP20 - Ej vattentät - Det är viktigt att komma ihåg att dessa LED-värmeljus inte är vattentäta. De bör därför inte placeras i områden där de kan utsättas för vatten eller väta. Var försiktig och se till att använda ljusen på lämpliga platser.


Kom ihåg att köpa:
- AAA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy