5-pack röda LED-stearinljus inklusive fjärrkontroll
Batteri

goobay goobay

12089-0

New product

5-pack röda LED-stearinljus inklusive fjärrkontroll - Batteri Expandera

Skapa en magisk och mysig atmosfär med vårt set av 5 röda LED-stearinljus. Dessa stearinljus, som mäter 2,1 x 24 cm var, är inte bara vanliga stearinljus - de är äkta stämningsskapare.

Våra LED-stearinljus har en unik flameffekt tack vare den rörliga veken och stearinlysskalet, som är gjort av äkta vax. Det innebär att de är svåra att skilja från riktiga stearinljus, vilket lägger till en extra dimension av realism i din inredning.

Med den medföljande 6-knappsfjärrkontrollen har du full kontroll över stearinljusen. Tänd och släck dem med lätthet, eller ställ in en timer på 4 eller 8 timmar för att spara energi. Du kan även välja mellan en flimrande eller konstant ljusinställning, beroende på din stämning.

Våra elektriska stearinljus är inte bara vackra, de är också säkra. De ger ifrån sig en varm och välkomnande glöd som tillför en enkel och elegant touch till alla rum. Och framför allt är de idealiska där riktiga stearinljus är farliga eller inte tillåtna.

Varje stearinljus drivs av 2 AA-batterier (ingår ej), medan fjärrkontrollen kräver 1 CR2025-batteri (ingår). Så du kan placera dem var som helst utan att oroa dig för sladdar eller eluttag.

Observera att våra stearinljus inte bör exponeras för höga temperaturer eller starkt solljus, eftersom det kan få dem att smälta. Så njut av dem inomhus och skapa den perfekta stämningen, oavsett var du befinner dig.

Ställ scenen för oförglömliga ögonblick med våra 5 röda LED-stearinljus. Beställ ditt set idag och upplev den magiska belysningen som förvandlar ditt hem

Mer detaljer

kr 224,00

inkl. moms.

I lager.


5-pack röda LED-stearinljus inklusive fjärrkontroll och batteri

Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Denna produkt garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Med en ljuskvalitet som räcker för de flesta behov kan du skapa en mysig och avslappnande atmosfär hemma eller på kontoret.

Viktig information: Produkten är inte vattentät och har IP20-certifiering.

LED-stearinljusen i detta 5-pack är utformade för att ge dig det perfekta ljuset för olika tillfällen. Oavsett om du behöver belysning för en romantisk middag, avkopplande stunder eller festlig dekoration, är dessa röda ljus ett utmärkt val.

Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt tända, släcka och justera ljusets intensitet utan att behöva resa dig från din plats. Detta gör användningen av dessa stearinljus ännu mer bekväm och praktisk.

Varje ljus drivs av batteri och har en lång brinntid, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ till traditionella stearinljus. Du behöver inte oroa dig för brandrisk eller rökutsläpp, och du kan använda dem utan tillsyn i ditt hem eller på offentliga platser.

Det röda ljuset skapar en varm och ombonad stämning, perfekt för jul, romantiska tillfällen eller som en dekorativ detalj i huset. Dess minimalistiska design passar bra i olika miljöer och inredningsstilar och blir en elegant tillägg för ditt hem eller kontor.


Kom ihåg att köpa:
- AA 10-pack AgfaPhoto Professional batteri - Alkaline, 1,5V

Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
RA>= 80
Förväntat livstid L8025.000 timer
Dimensioner
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy