Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål

Nordlux Nordlux

11332-0

New product

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål Expandera

kr 770,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektivt och stilrent inbyggningskit - Nordlux Recess 3-kit 3000K i børstet stål

Detta Nordlux 3-kit är en perfekt lösning för att integrera belysning i ditt hem på ett diskret och elegant sätt. Med en effekt på endast 3W erbjuder denna produkt en energieffektiv belysning som ger dig den ljusstyrka du behöver utan att förbruka mycket energi.

Viktig information: Produktens anslutning till 230V gör den enkel att installera och använda direkt. Med en ljusstyrka på 180 lm ger dessa lampor tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt rum effektivt. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 ger dig ett naturligt och vackert ljus som verkligen visar alla färger, vilket gör den perfekt för många olika ändamål.

Med Nordlux Recess 3-kit kan du vara säker på att du investerar i en belysningslösning av hög kvalitet. Denna produkt är designad för att möta dina behov samtidigt som den erbjuder en stilren och modern look med sin børstet stål finish. Den är lämplig för olika rum i ditt hem, från kök och vardagsrum till sovrum och badrum.

Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller bara skapa en atmosfärisk stämning, så kan Nordlux Recess 3-kit 3000K i børstet stål vara den perfekta lösningen för dig. Upptäck den höga kvaliteten och funktionaliteten hos detta inbyggningskit och njut av ett bättre ljus i ditt hem.

Lyset
Ljusstyrka180 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy