Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, nikkel

Nordlux Nordlux

11434-0

New product

Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, nikkel Expandera

kr 277,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Nordlux Tiaki indbygningsspot är en stilren och högkvalitativ inbyggnadsspot som passar perfekt för belysning i hemmet eller på kontoret. Med en effekt på 5.6W ger denna spot en ljusstyrka på 345 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Ljusstyrkan i spoten är justerbar mellan 2700K och 4000K, vilket gör det möjligt att skapa olika stämningar och atmosfärer beroende på behov. Dess breda spridning på 100 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket är perfekt för att lysa upp större ytor.

Med nikkel som materialval har denna inbyggnadsspot en elegant och modern design som passar in i de flesta inredningsstilar. Den är enkel att installera och ska anslutas till 230V för att fungera optimalt. Dess hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett äkta sätt.

Den Nordlux Tiaki indbygningsspot kan också dimmas, vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter behov och skapa den perfekta atmosfären för olika tillfällen. Oavsett om det är för arbete, avkoppling eller sociala tillställningar, kommer denna spot att leverera kvalitativt ljus som passar dina behov.

Oavsett om du behöver belysning för ditt hem, kontor eller affärslokal, är Nordlux Tiaki indbygningsspot ett utmärkt val som kombinerar stil, kvalitet och funktionalitet. Lita på denna spot för att skapa en ljus och inbjudande atmosfär i ditt utrymme.

Lyset
KulörVarm Hvid, Neutral hvid
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialPlastic
Effekt & spænding
Effekt5.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy