Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

10852-0

New product

Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Hvid Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Egenskaper:

  • Effekt: 5.5W
  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 345 lm
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Nordlux Fremont 3-kit är en stilren och praktisk inbyggnadslampa med en effekt på 5.5W. Lampan behöver anslutas till 230V för att fungera korrekt. Med en ljusstyrka på 345 lm ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Ljuskvalitet:

Lampan är utrustad med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Detta innebär att ljuset som avges är naturligt och visar alla färger på ett genuint sätt. Perfekt för olika användningsområden där ljuskvaliteten är viktig.

Färgtemperatur:

Nordlux Fremont 3-kit har en färgtemperatur på 2700K, vilket ger ett varmt och behagligt ljus. Passar bra för att skapa en mysig atmosfär eller för att belysa specifika områden i hemmet.

Design:

Den vita färgen på lampan ger en stilren och modern utstrålning som passar in i de flesta inredningsstilar. Den diskreta designen gör att den smälter in i rummet samtidigt som den ger tillräckligt med ljus.

Användningsområden:

Nordlux Fremont 3-kit är lämplig för olika användningsområden, från vardagsrum och kök till kontor och offentliga utrymmen. Den höga ljuskvaliteten och effektiva ljusstyrkan gör den mångsidig och funktionell.

Lyset
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy