Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, hvid

Nordlux Nordlux

11433-0

New product

Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, hvid Expandera

kr 277,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektivt och mångsidigt indbygningsspot

Nordlux Tiaki indbygningsspot är en högkvalitativ armatur som erbjuder en imponerande ljusstyrka och ljuskvalitet. Med en effekt på endast 5.6W ger denna spot en ljusstyrka på 345 lm, vilket gör den till ett energieffektivt val för belysning i hemmet eller på kontoret.

Varierbar färgtemperatur och dimbar funktion

Den här indbygningsspoten kommer med möjligheten att välja mellan två färgtemperaturer, antingen 2700K för varmvitt ljus eller 4000K för kallvitt ljus, beroende på rummets behov och atmosfär. Dessutom kan spoten dimmas för att skapa rätt stämning i olika miljöer.

Jämn ljusfördelning och hög ljuskvalitet

Med en spridningsvinkel på 100 grader säkerställer denna spot en jämn fördelning av ljuset över ytan den belyser. Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar att ljuset visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt, vilket gör den perfekt för alla slags belysningsbehov.

Lätt installation och anslutning

Den Nordlux Tiaki indbygningsspot är enkel att installera och ansluta direkt till 230V-nätet. Dess stilrena design i vitt passar väl in i de flesta inredningsstilar och ger en diskret och elegant belysningseffekt.

Perfekt för hemmet eller kontoret

Denna indbygningsspot är ett pålitligt och effektivt val för att skapa en ljus och trevlig atmosfär i olika rum som vardagsrum, kök, sovrum eller kontorslokaler. Med dess höga ljuskvalitet och energieffektivitet är den ett utmärkt val för många olika belysningsbehov.

Lyset
KulörVarm Hvid, Neutral hvid
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialPlastic
Effekt & spænding
Effekt5.6W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy