Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

11331-0

New product

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid Expandera

kr 770,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktnamn:

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid

Data om produkten:

Effekt: 3W

Anslutning: 230V

Ljusstyrka: 180 lm

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Denna Nordlux Recess 3-kit är ett perfekt val för dig som letar efter en smidig och stilren lösning för belysning i ditt hem. Med en effekt på 3W ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov, samtidigt som den håller energiförbrukningen nere. Den vita färgen smälter snyggt in i de flesta interiörer och ger ett rent och modernt intryck.

Ljusstyrkan på 180 lm gör att du enkelt kan lysa upp mindre utrymmen som hallar, köksskåp eller hyllor. Med en hög ljuskvalitet och ett RA-värde på 80-85 garanteras ett naturligt vackert ljus som visar upp alla färger på ett genuint sätt. Detta är särskilt viktigt för rum där färgåtergivning är av stor betydelse, som till exempel i vardagsrummet eller i ett hobbyrum.

Den enkel anslutningen till 230V gör installationen av dessa spotlights enkel och smidig. Du kan snabbt och effektivt förvandla ditt rum med hjälp av dessa snygga lampor. Med Nordlux Recess 3-kit kan du inte bara få bra belysning, utan även addera en modern touch till din heminredning.

Lyset
Ljusstyrka180 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy