Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Sort

Nordlux Nordlux

10851-0

New product

Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Sort Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och stilren belysning med Nordlux Fremont 3-kit

Nordlux Fremont 3-kit i svart utförande är den perfekta lösningen för dig som söker både effektiv och stilren belysning till ditt hem eller kontor. Med en effekt på endast 5.5W ger detta kit en ljusstyrka på 345 lm, vilket gör den till en energieffektiv och ljusstark belysningslösning.

Detta kit är enkelt att installera och anslutas direkt till 230V. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om du använder belysningen för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet eller för att belysa arbetsytan på kontoret, så kommer Nordlux Fremont 3-kit att leverera.

Med dess höga ljuskvalitet är detta kit perfekt för de flesta behov. Den harmoniska ljusbilden skapar en trivsam miljö samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för att kunna utföra olika uppgifter med precision och tydlighet.

Njut av enkelheten och funktionaliteten hos Nordlux Fremont 3-kit och låt dess eleganta design komplettera din inredning. oavsett om det är i en modern eller klassisk miljö. Skapa en enhetlig och stilren belysning med detta kit som passar perfekt för tak, väggar eller andra ytor där du vill sprida ljuset på ett effektivt sätt.

Med Nordlux Fremont 3-kit får du inte bara en pålitlig och effektiv belysningslösning, utan också ett stilrent designelement som lyfter helhetsintrycket i rummet. Investera i kvalitet och funktionalitet med detta kit och njut av ett naturligt vackert ljus i din vardag.

Lyset
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy