Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, hvid

Nordlux Nordlux

11357-0

New product

Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, hvid Expandera

kr 170,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Siege indbygningsspot är en energieffektiv spot med en effekt på 4,5W som ska anslutas till 230V för enkel användning. Den har en ljusstyrka på 345 lm och en bred spridning på 100 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Denna spot erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger i rummet. Detta är perfekt för att skapa en trivsam atmosfär och för att lyfta fram detaljer i hemmet.

En av fördelarna med denna spot är att den kan dimmas, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika atmosfärer i rummet.

Nordlux Siege indbygningsspot har en diameter på 7,2 cm och kommer i en stilren vit färg som passar in i de flesta inredningsstilar. Dess diskreta design gör den till ett perfekt val för belysning av olika rum i hemmet, såsom vardagsrum, kök, badrum eller sovrum.

Med denna spot får du en pålitlig och effektiv ljuskälla som uppfyller de flesta behov när det gäller belysning. Ge ditt hem en extra touch av ljus och stil med Nordlux Siege indbygningsspot.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialPlastic
Effekt & spænding
Effekt4.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy