Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel

Nordlux Nordlux

11358-0

New product

Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel Expandera

kr 170,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktbeskrivning

Effektiv, stilren och mångsidig - Nordlux Siege indbygningsspot är ett utmärkt val för belysning i ditt hem. Denna spot ger en stark ljuskälla med en effekt på 4.5W, vilket motsvarar en ljusstyrka på 345 lumen. Den breda spridningen på 100 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt över ytan, vilket bidrar till en behaglig ljusmiljö.

Anslutning och installation: För att använda denna spot krävs en anslutning till 230V. Med en hulldiameter på 7,2 cm passar den perfekt för inbyggnad i olika typer av ytor, vilket ger en diskret och elegant belysningseffekt.

Ljuskvalitet och färgåtergivning: Med ett högt RA-värde på 80-85 garanterar denna spot en ljuskvalitet som gör det möjligt för dig att uppleva naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta är perfekt för olika ändamål, inklusive vardagsrum, kök, sovrum eller arbetsutrymmen.

Dimmbarhet: En annan fördel med Nordlux Siege indbygningsspot är dess dimbarhet, vilket ger dig möjligheten att justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika atmosfärer i rummet.

Denna spot är tillverkad med högkvalitativa material och är designad för långvarig användning. Dess eleganta nickel-finish ger den en modern och stilren estetik som passar in i de flesta inredningsstilar. Nordlux Siege indbygningsspot är ett pålitligt och funktionellt belysningsalternativ som kommer att förbättra atmosfären i ditt hem.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka345 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialPlastic
Effekt & spænding
Effekt4.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy