Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning, Chrom

Nordlux Nordlux

11084-0

New product

Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning, Chrom Expandera

kr 539,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Ljusstark och energieffektiv påbyggningsarmatur

Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbyggningsarmatur i chrom är den perfekta lösningen för att skapa en jämn och ljusstark belysning i ditt hem. Detta kit innehåller fyra stycken armaturer som enkelt kan anslutas till 12V för enkel och säker användning.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 75 lm och en spridning på 120 grader garanteras en jämn fördelning av ljuset över ytan där armaturerna placeras. Detta gör det möjligt att belysa stora ytor med en enda uppsättning armaturer.

Hög ljuskvalitet: Armaturerna har ett RA-värde på 80-85 vilket säkerställer en naturlig och vacker belysning som framhäver alla färger på ett autentiskt sätt. Ljuset är av hög kvalitet och passar för de flesta behov, vare sig det är i arbetsrummet, vardagsrummet eller köket.

Energieffektiv LED-teknik: Med LED-teknologi är armaturerna inte bara ljusstarka utan även energieffektiva. LED-lampor har en lång livslängd och använder mindre energi än traditionella glödlampor, vilket sparar pengar på elräkningen och minskar miljöpåverkan.

Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbyggningsarmatur i chrom är en stilren och modern lösning för belysning i ditt hem. Med hög ljuskvalitet, energieffektiva LED-lampor och enkel installation är detta kit ett utmärkt val för både praktisk och estetisk belysning.

Lyset
Ljusstyrka75 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning12V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy