Nordlux Elkton 8 indbygningsspot, Hvid

Nordlux Nordlux

10788-0

New product

Nordlux Elkton 8 indbygningsspot, Hvid Expandera

kr 307,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Elkton 8 indbygningsspot, Hvid är en effektiv och stilren inbyggnadsspot med en effekt på 6.5W som enkelt kan anslutas till 230V. Den har en ljusstyrka på 800 lm och en imponerande bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvaliteten är av högsta kvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett genuint sätt. Du kommer att njuta av en ljuskvalitet som passar de flesta behov och ser till att rummet badar i behagligt ljus.

Denna inbyggnadsspot har också förmågan att dimmas, vilket ger dig möjligheten att skapa olika ljusstämningar beroende på behov och önskemål. Du kan enkelt justera ljusnivån för att skapa den perfekta atmosfären i ditt rum.

Nordlux Elkton 8 indbygningsspot i Hvid är en perfekt belysningslösning för både hemmet och kontoret, och dess stilrena design kommer att passa in i de flesta inredningsstilar. Med denna spot kommer du inte bara att få effektiv och högkvalitativ belysning, utan även en elegant och diskret belysningslösning.

Uppgradera ditt rum med Nordlux Elkton 8 indbygningsspot och njut av högkvalitativt ljus med en jämn fördelning och imponerande färgåtergivning.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialPlastic
Effekt & spænding
Effekt6.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy