Nordlux Elkton 14 indbygningsspot, Hvid

Nordlux Nordlux

10787-0

New product

Nordlux Elkton 14 indbygningsspot, Hvid Expandera

kr 384,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och stilren inbyggnadsspot med Nordlux Elkton 14

Nordlux Elkton 14 indbygningsspot i färgen Vit är den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 12.5W och en ljusstyrka på 800 lm ger den tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet på ett effektivt sätt.

Spoten är designad för att anslutas till 230V, vilket gör installationen enkel och smidig. Den breda spridningen på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket ger en behaglig och väl upplyst miljö. Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder den hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt.

Det som gör denna spot extra speciell är att den kan dimmas, vilket ger dig möjlighet att skapa olika ljusscenarier beroende på ditt humör eller aktivitet. Oavsett om du behöver starkt arbetsljus eller en mer avslappnande atmosfär, så kan Nordlux Elkton 14 anpassas efter dina behov.

Med Nordlux Elkton 14 indbygningsspot får du inte bara en effektiv och praktisk belysningslösning, utan också en stilren och modern design som passar in i de flesta inredningsstilar. Lita på Nordlux för att leverera belysning av hög kvalitet som ger både funktion och skönhet till ditt hem eller kontor.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka800 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialPlastic
Effekt & spænding
Effekt12.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy