Halo Design
COLORS Mini Krone E14 Opal 3-stegs MINNE

Halo Design Halo Design

8449-0

New product

Halo Design - COLORS Mini Krone E14 Opal 3-stegs MINNE Expandera
Med sin 3-stegs dimning och minnesfunktion kan du justera ljusstyrkan och den kommer ihåg den senaste ljusnivån.
Eftersom den är snabb och enkel att installera är den också lätt att byta ut.
En bra och miljövänlig ljuskälla.

Mer detaljer

kr 109,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation:

Detta är en Halo Design COLORS Mini Krone E14 Opal 3-stegs MINNE-lampa med en effekt på 4W och en liten E14-sockel. Lampan är designad för att anslutas till en standard 230V-eluttag.

Egenskaper:

Ljusstyrka: Lampan har en ljusstyrka på 400 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den har även en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 garanterar lampan en hög ljuskvalitet. Det naturligt vackra ljuset visar alla färger på ett genuint sätt, vilket gör den idealisk för olika användningsområden.

Dimensioner: Lampan har dimensionerna 8 x Ø4.5 mm, vilket gör den lämplig för mindre armaturer eller utrymmen.

IP-klassificering: Lampan har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

Användningsområden:

Denna Halo Design COLORS Mini Krone-lampa är perfekt för belysning i hemmet, på kontoret eller i kommersiella miljöer. Dess höga ljuskvalitet och jämna fördelning av ljuset gör den mångsidig och användbar i olika rum och situationer.

Sammanfattningsvis är denna Halo Design COLORS Mini Krone E14 Opal 3-stegs MINNE-lampa en kvalitetsprodukt med en kombination av ljusstyrka, ljuskvalitet och design som passar de flesta behov.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör2700K
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE14
Höjd8 mm.
Diameter4.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy