Halo Design
COLORS Geo Opal Ø95mm 3-stegs minne

Halo Design Halo Design

8379-0

New product

Halo Design - COLORS Geo Opal Ø95mm 3-stegs minne Expandera
COLOURS GEO opal ljuskälla från Halo Design är en LED-ljuskälla som ger ett bra behagligt ljus, och med den vackra designen i geometrisk design får du inte bara ett vackert ljus utan samtidigt även en glödlampa som avger en vacker design i sin form och utstrålning.
Ljuset som sprider sig genom det vackra dekorativa opalfärgade glaset har en mer dagsljus färg på 3000 kelvingrader – här skapar du ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
Ljuskällan har opalfärgat glas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 4 watt är den även dimbar vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen så det finns gott om möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
GEO-ljuskällorna har även en Memory-funktion, vilket gör att den kommer ihåg de senaste inställningarna och därför startar upp exakt där du senast stängde av.
Serien finns i flera storlekar och färger, det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 449,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Halo Design COLORS Geo Opal Ø95mm 3-stegs minne är en modern och stilren LED-lampa med en diameter på 95 mm. Lampan har en effekt på 4W och en stor E27-sockel för enkel installation. Den är designad för att anslutas till 230V.

Egenskaper:

  • Ljusstyrka: 450 lm
  • Spridning: 360 grader för jämn ljusfördelning
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85 för naturligt vackert ljus som visar alla färger

Dimensioner: 14.5 x Ø9.5 mm

Skyddsklass: IP20 - Ej vattentät

Denna LED-lampa är idealisk för användning i belysningsarmaturer där du behöver en pålitlig ljuskälla med hög kvalitet. Med sin breda spridning och höga ljuskvalitet passar den perfekt för de flesta belysningsbehov.

För enkel styrning av ljusstyrkan har lampan en 3-stegs minnesfunktion. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter behov och lampan kommer att komma ihåg ditt senaste inställning när den slås av och på igen.

Kompatibilitet: Passar i armaturer och lampor med E27-sockel. Kan användas inomhus för belysning i hemmet, på kontoret eller i andra inomhusmiljöer.

Med Halo Design COLORS Geo Opal Ø95mm LED-lampa får du inte bara en effektiv ljuskälla, utan också en stilren och modern design som passar in i de flesta inredningsstilar.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka450 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy