Halo Design
COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Steg

Halo Design Halo Design

8410-0

New product

Halo Design - COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Steg Expandera
Denna LED-ljuskälla ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden – nämligen glödtråden, bildar detta ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
ljuskällan har helt klart glas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 4 watt finns det även möjlighet att dimma den via sin switch på 3 olika nivåer, så att det finns gott om möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet som man önskar.
Oformade ljuskällor finns i 2 storlekar.

Mer detaljer

kr 499,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Den här LED-lampan från Halo Design, med modellnamnet COLORS Out of Shape Ø125 4W 3-Steg, är en energieffektiv och stilfull belysningslösning för ditt hem eller kontor.

Data om produkten:
Denna lampa har en effekt på 4W och använder en E27-sockel som passar vanliga lampfattningar. Den är avsedd att användas med en 230V strömkälla för optimal prestanda.

Ljusstyrka och spridning:
Med en ljusstyrka på 200 lm och en spridning på 360 grader ger denna lampa en jämn och bred belysning som är perfekt för att lysa upp stora ytor eller skapa en mysig atmosfär.

Ljuskvalitet:
Ljuskvaliteten är hög med ett RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att färgerna visas på ett naturligt och vackert sätt. Detta är perfekt för att skapa en stämning eller för att framhäva detaljer i rummet.

Lång livslängd och pålitlig drift:
Genom att använda LED av hög kvalitet kan denna lampa förväntas ha en drifttid upp till 30 000 timmar med minimalt ljusfall. Den har även en effektiv kylning för att säkerställa en pålitlig prestanda under hela livslängden.

Dimensioner och IP-klass:
Måtten på lampan är 17,2 x Ø12,5 mm och den har en IP20 klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör2200K
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd17.2 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy