Halo Design
COLORS Twist Smoke 5W Ø95mm 3-stegs MINNE

Halo Design Halo Design

8394-0

New product

Halo Design - COLORS Twist Smoke 5W Ø95mm 3-stegs MINNE Expandera
COLOURS TWIST Smoke ljuskälla från Halo Design är en LED-ljuskälla som ger ett varmt, behagligt ljus och med den vackra designen med det speciella vridna glaset får du inte bara ett vackert ljus, utan samtidigt även en glödlampa som sänder ut en vacker design i sin form och utstrålning.
Ljuset som syns genom det vackra dekorativa glaset är som vi känner det från den gamla goda tiden, bara med en mer dagsljus färg 3000 kelvingrader – här skapar du ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för behagligt miljö.
Ljuskällan har klart rökglas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 5 watt är den även dimbar vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen så det finns gott om potential att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
TWIST-ljuskällorna har även en Memory-funktion, vilket gör att den kommer ihåg de senaste inställningarna och därför startar upp exakt där du senast stängde av.
Serien finns i flera storlekar och färger, det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 449,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Halo Design, COLORS Twist Smoke 5W Ø95mm 3-stegs MINNE är en innovativ och stilren belysningslösning som passar perfekt för både hemmabruk och kommersiella miljöer. Med en effekt på 4.5W och en stor E27-sockel är denna lampa enkel att ansluta till en vanlig 230V-uttag.

Lampan har en ljusstyrka på 300 lm och en bred spridning på 360 grader, vilket gör att ljuset fördelas jämnt och effektivt i rummet. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att ljuset som avges är naturligt vackert och visar alla färger på ett genuint sätt. Detta gör lampan perfekt för användning i de flesta situationer.

Med dimensionerna 13.4 x Ø9.5 mm passar lampan perfekt i de flesta standardarmaturer och ger ett behagligt ljus som är både funktionellt och stämningsfullt. Lampan har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och inte lämpar sig för användning i fuktiga eller våta miljöer.

Den innovativa twist-funktionen ger dig möjlighet att välja mellan tre olika ljusstyrkor, vilket gör det enkelt att skapa rätt atmosfär för varje tillfälle. Oavsett om det är avslappning i vardagsrummet eller arbete på kontoret.

Halo Design, COLORS Twist Smoke 5W Ø95mm 3-stegs MINNE är det perfekta valet för dig som är ute efter en energieffektiv och stilren belysningslösning med hög ljuskvalitet och flexibla funktioner. Uppgradera ditt ljus med denna fantastiska lampa idag!

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka300 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd13.4 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4.5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy