Halo Design
COLORS Core Smoke Ø125mm 3-stegs minne

Halo Design Halo Design

8380-0

New product

Halo Design - COLORS Core Smoke Ø125mm 3-stegs minne Expandera
COLOURS CORE Smoke ljuskälla från Halo Design är en LED-ljuskälla som ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen med det speciella cylinderröret, varifrån ljuset sprider sig genom och ger effektiv belysning, samtidigt även en glödlampa som avger en vacker design i sin form och strålning.
Ljuset sett genom det vackra dekorativa glaset ger känslan av den härliga tiden från den gamla goda tiden – här kan du skapa ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
Ljuskällan är med det gyllene bärnstensfärgade glaset som sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 3 watt är den även dimbar vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen så det finns gott om potential att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
CORE-ljuskällorna har även en Memory-funktion, vilket gör att den kommer ihåg de senaste inställningarna och därför startar upp exakt där du senast stängde av.
Serien finns i flera storlekar och färger, det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 499,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Funktion och design i perfekt harmoni - Halo Design COLORS Core Smoke är en smakfull och elegant taklampa som inte bara lyser upp ditt rum utan också bidrar till en stilren inredning. Med en diameter på 125 mm passar den perfekt i de flesta rum och skapar en härlig atmosfär.

Ljusstyrka och spridning - Denna taklampa har en ljusstyrka på 10 lm och en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i hela rummet. Oavsett var du befinner dig kommer du att kunna njuta av en behaglig belysning.

Ljuskvalitet - Med ett imponerande RA-värde på 80-85 garanterar Halo Design COLORS Core Smoke en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och levande vis. Oavsett om du vill skapa en avslappnande stämning eller behöver bra ljus för arbete och läsning är denna taklampa ett utmärkt val.

Specifikationer:

  • Effekt: 3W
  • Sockel: E27
  • Drivs av 230V
  • Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm
  • IP20 - Ej vattentät

Sammantaget är Halo Design COLORS Core Smoke en stilren taklampa som kombinerar hög ljuskvalitet med en elegant design. Perfekt för att skapa en trivsam atmosfär i ditt hem eller kontor.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör2700K
Ljusstyrka10 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy