Halo Design
COLORS LED Globe De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8444-0

New product

Halo Design - COLORS LED Globe De Luxe E27 2W Expandera
Smart och dekorativ glödlampa med mysigt ljus.
Denna LED-ljuskälla ger ett varmt behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden – nämligen glödtråden, bildar detta ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus i trevliga omgivningar.
ljuskällan har helt klart glas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
Vi kan varmt rekommendera där den sitter synligt i ett uttag.
Trots att den bara drar 2 watt är den även dimbar, så det finns många möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet som du vill ha.
Originalljuskällor finns i flera storlekar och former, så det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 399,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

**Halo Design COLORS LED Globe De Luxe E27 2W** är en energieffektiv och stilren LED-lampa med stor sockel som ger ett vackert ljus till ditt hem eller kontor.

Med en effekt på 2W och en E27-sockel som passar vanliga lampor, är denna LED-lampa enkel att använda och installera. Den är designad för att arbeta med 230V strömförsörjning för bekväm användning.

Lampan har en ljusstyrka på 200 lm och en bred spridning på 360 grader, vilket garanterar en jämn fördelning av ljuset i rummet. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att alla färger visas klart och naturligt.

Med användning av LED av högsta kvalitet är denna lampa konstruerad för långvarig och säker drift upp till 30.000 timmar, med minimalt ljusfall över tiden. Dess professionella design och effektiva kylsystem bidrar till en pålitlig drift och en lång livslängd för hela produkten.

Lampans dimensioner är 17 x Ø12.5 mm, vilket gör den lätt att placera i olika armaturer och lampor. Observera att denna lampa har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

**Halo Design COLORS LED Globe De Luxe E27 2W** är ett utmärkt val för alla olika belysningsbehov och kommer att ge en elegant touch till ditt rum med sitt vackra och naturliga ljus.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör2200K
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd17 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy