Halo Design
COLORS DIM LED Drop 5W FLASH 3000K, 3-steg

Halo Design Halo Design

8416-0

New product

Halo Design - COLORS DIM LED Drop 5W FLASH 3000K, 3-steg Expandera
COLOURS Drops DIM LED Blitz ljuskälla från Halo Design är en hel LED ljuskälla som ger ett fint klart vitt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden, men med en twist av det moderna ljuset, nämligen 3000 kelvin grader, med den bildar denna ram för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trevlig omgivning.
Ljuskällan är med klart glas, sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara förbrukar 5 watt är den dimbar, vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen, 1.
steg 100 % ljus, steg 2 50 % ljus, steg 3 10 % ljus – då finns det gott om möjligheter att skapa precis den stämning i rummet du vill ha.
DIM LED-ljuskällorna finns i flera storlekar och former, jag undrar om det finns en till din lampa.

Mer detaljer

kr 249,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Detaljerad beskrivning

Data om produkten: Denna LED Drop 5W-lampa från Halo Design är designad för att ge ett fantastiskt ljus i ditt hem. Med en effekt på 5W och en E27-sockel passar den perfekt i de flesta vanliga lampor.

Anslutning: Lampan är enkel att ansluta direkt till 230V, vilket gör installationen enkel och smidig.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 200 lm och en bred spridning på 360 grader, garanteras en jämn fördelning av ljuset. Detta skapar en behaglig och väl upplyst atmosfär i rummet.

Ljuskvalitet: Lampan har ett högt RA-värde på 80-85, vilket säkerställer att ljuset visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Perfekt för olika belysningsbehov.

Lång livslängd: Genom att använda LED av högsta kvalitet kan lampan användas upp till 30.000 timmar med minimalt fall i ljusstyrka. Detta, kombinerat med en pålitlig drift och effektiv kylning, garanterar en lång livslängd för hela produkten.

Dimensioner: Lampan är 14 mm lång och har en diameter på 6,5 mm, vilket gör den kompakt och lätt att placera i olika lampor.

IP20-klassificering: Lampan är ej vattentät och bör endast användas inomhus för att undvika skador.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd14 mm.
Diameter6.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy