Halo Design
COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8443-0

New product

Halo Design - COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W Expandera
Smart och dekorativ glödlampa med mysigt ljus.
Denna LED-ljuskälla ger ett varmt behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden – nämligen glödtråden, bildar detta ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus i trevliga omgivningar.
ljuskällan har helt klart glas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
Vi kan varmt rekommendera där den sitter synligt i ett uttag.
Trots att den bara drar 2 watt är den även dimbar, så det finns många möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet som du vill ha.
Originalljuskällor finns i flera storlekar och former, så det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 389,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Halo Design, COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W är en energieffektiv LED-lampa med en E27-sockel som passar de flesta standarduttag. Den är designad för att anslutas till 230V och har en effekt på 2W. Med en ljusstyrka på 200 lm och en spridningsvinkel på 360 grader ger den en jämn och välbalanserad belysning.

Ljuskvalitet: Den här LED-lampan har ett högt RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög kvalitet på ljuset och en naturlig återgivning av färgerna. Med denna ljuskvalitet är den lämplig för de flesta behov och skapar en behaglig atmosfär.

Lång livslängd: LED-lampan är tillverkad med högkvalitativa LED-komponenter som säkerställer en lång och pålitlig drift. Med en förväntad livslängd på upp till 30 000 timmar och minimalt ljusfall över tiden kan du lita på att denna lampa kommer att lysa länge utan att förlora i kvalitet.

Dimensioner: Med måtten 12 x Ø8 mm är denna LED-lampa kompakt och enkel att installera i olika belysningsarmaturer och utrymmen. Dess smidiga design gör den till ett mångsidigt val för olika miljöer.

Skyddsklass: LED-lampan har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus i torra utrymmen. Undvik att placera den nära fuktiga områden eller i direkt kontakt med vatten.

Halo Design, COLORS LED Mini Globe De Luxe E27 2W är den perfekta belysningslösningen för dig som söker en energieffektiv, långlivad och högkvalitativ LED-lampa för ditt hem eller arbetsplats. Med dess mångsidighet och höga prestanda kommer den att lyfta din belysning till en ny nivå av kvalitet och komfort.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör2200K
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd12 mm.
Diameter8 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy