Halo Design
COLORS DIM LED Globe G125 FLASH, 3-steg

Halo Design Halo Design

8415-0

New product

Halo Design - COLORS DIM LED Globe G125 FLASH, 3-steg Expandera
COLOURS Globe Ø125 DIM LED Blitz ljuskälla från Halo Design är en hel LED ljuskälla som ger ett snyggt klart vitt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden, men med en twist av det moderna ljuset, nämligen 3000 Kelvin grader, med det bildar detta ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
Ljuskällan är med klart glas, sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara förbrukar 5 watt är den dimbar vilket gör att du kan dimra den i 3 steg via din strömbrytare i väggen, 1.
steg 100 % ljus, steg 2 50 % ljus, steg 3 10 % ljus – då finns det gott om möjligheter att skapa precis den stämning i rummet du vill ha.
DIM LED-ljuskällorna finns i flera storlekar och former, jag undrar om det finns en till din lampa.

Mer detaljer

kr 319,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation:

Färgglad LED-lampa för stämningsfull belysning

Denna LED-lampa från Halo Design, med modellnamn COLORS DIM LED Globe G125 FLASH, är perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Med en effekt på 5W och en E27 stor sockel är den enkel att ansluta till en vanlig 230V-uttag.

Ljusstyrka och spridning:

Lampan ger en ljusstyrka på 200 lm och har en bred spridning på 360 grader, vilket gör att ljuset fördelas jämnt i rummet. Med ett RA-värde på 80-85 kan du vara säker på att lampan ger en hög ljuskvalitet som framhäver alla färger.

Lång livslängd och pålitlig drift:

Den högkvalitativa LED-lampan har en förväntad livslängd på upp till 30.000 timmar med minimalt ljusfall. Den är även designad för professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet, vilket bidrar till en lång hållbarhet för hela produkten.

Specifikationer:

  • Dimensioner: 16.5 x Ø12.5 mm
  • IP20-klassning - Ej vattentät

Med dess färgglada och energieffektiva design är Halo Design COLORS DIM LED Globe G125 FLASH det perfekta valet för att skapa en trivsam och väl upplyst miljö i ditt hem.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd16.5 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy