Halo Design
COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W

Halo Design Halo Design

8446-0

New product

Halo Design - COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W Expandera
Smart och dekorativ glödlampa med mysigt ljus.
Denna LED-ljuskälla ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden – nämligen glödtråden, bildar detta ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
ljuskällan har helt klart glas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter synligt i ett uttag.
Trots att den bara drar 2 watt är den även dimbar, så det finns gott om möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
Originalljuskällor finns i flera storlekar och former, så det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 259,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


DATA OM PRODUKTEN

Effektiv och energisnål belysning: Denna Halo Design LED Globe Extra De Luxe är en kraftfull och effektiv ljuskälla med en effekt på 2W. Den har en E27-sockel som är vanlig i de flesta hem och ansluts enkelt till 230V för direkt användning.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 130 lm erbjuder denna LED-lampa en stark belysning där den används. Den har en bred spridning på 360 grader för att säkerställa en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Hög ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 ger denna lampa en naturlig och vacker belysning som tydligt visar alla färger. Ljuset är av hög kvalitet och passar för de flesta användningsområden.

Lång livslängd och pålitlig drift: LED-lampor av högsta kvalitet säkerställer en lång och säker driftstid på upp till 30 000 timmar. Du kan förvänta dig en lång livslängd och minimalt ljusfall under hela produktens användningstid. Dess professionella design och bra kylkapacitet säkerställer en pålitlig drift.

Dimensioner och skyddsklass: Denna LED-lampa har dimensioner på 17 x Ø12.5 mm och har en IP20 klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och passar främst för inomhusbruk.

För en energieffektiv, högkvalitativ och pålitlig ljuskälla är Halo Design COLORS LED Globe Extra De Luxe E27 2W ett utmärkt val för ditt hem eller kontor.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör1800K
Ljusstyrka130 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd17 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy