Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Børstet Stål

Nordlux Nordlux

10850-0

New product

Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Børstet Stål Expandera

kr 491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning i børstat stål är ett stilrent och funktionellt belysningsalternativ för ditt hem. Med en effekt på 5.5W är det energieffektivt samtidigt som det ger tillräckligt med ljus för olika behov.

Viktig information:

Anslutning: Produkten ska kopplas till 230V för att fungera korrekt.

Ljusstyrka: Ljuset från dessa lampor är på 345 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att belysa olika rum och ytor.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 är ljuskvaliteten hög och garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Detta gör att produkten passar för de flesta behov och skapar en trivsam atmosfär.

Detta kit innehåller 3 lampor och är perfekt för att installeras i tak eller väggar för en diskret och elegant belysning. Den borstade stålfärgen ger en modern touch som passar bra i olika typer av inredningsstilar.

Med Nordlux Fremont 3-kit får du en kombination av stil, funktion och kvalitet i en och samma produkt. Investera i bra belysning för ditt hem med denna mångsidiga och praktiska produkt.

Lyset
Ljusstyrka345 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy