Vägglampa i vit / trä, E27
EGLO TOWNSHEND

Eglo Eglo

9008-0

New product

Vägglampa i vit / trä, E27 - EGLO TOWNSHEND Expandera

Levereras utan ljuskälla.


Dimensioner

Höjd215 mm.
Bredd65 mm.
Längd190 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Maks. Watt60W
SockelE27

Andra
Lyskilde ingår?Nej
IP KlasseIP20 inomhus

Mer detaljer

kr 368,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Vägglampa i vit / trä, E27, EGLO TOWNSHEND

Produktbeskrivning

Vägglampan i vit / trä från EGLO TOWNSHEND är en stilren och elegant belysningslösning för ditt hem. Ljuskällan har en effekt på 15W och behöver anslutas till 230V för att fungera korrekt. Med en ljusstyrka på 1400 lm och en bred spridning på 120 grader kan du vara säker på att ljuset fördelas jämnt i rummet.

Ljuskvalitet

Den höga ljuskvaliteten på EGLO TOWNSHEND vägglampa kommer från det höga RA-värdet på 80-85. Detta säkerställer att ljuset är naturligt och visar alla färger på ett genuint sätt. Med denna ljuskvalitet passar lampan för de flesta behov i ditt hem, oavsett om det är för att läsa, arbete eller atmosfär.

Design och material

Vägglampan kombinerar vitt och trä i sin design, vilket ger den en modern och tidlös känsla samtidigt som den ger en touch av naturinfluenser till ditt rum. Den enkla och stilrena designen gör den till ett mångsidigt tillskott till ditt hem, passande till olika inredningsstilar.

Användningsområden

Denna vägglampa är perfekt att placera i vardagsrummet, sovrummet eller korridoren för att ge en mjuk och behaglig belysning. Den kan också användas i läshörnor eller som en extra ljuskälla för att skapa stämning.

Slutsats

EGLO TOWNSHEND vägglampa är en kombination av stil, funktionalitet och kvalitet. Med dess höga ljuskvalitet, jämn ljusfördelning och vackra design är den ett utmärkt val för att förbättra belysningen i ditt hem.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt15W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy