V-Tac 5W LED vit vägglampa
Rund, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED vit vägglampa - Rund, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

V-Tac 5W LED vit vägglampa är en innovativ och högpresterande LED-lampa som erbjuder en låg energiförbrukning och lång livslängd.

Den är konstruerad för att ersätta traditionella 50W-lampor och ger en ljusstyrka på 660 lm, samt ett fokuserat ljus på 10-120 grader, vilket säkerställer ett kontrollerat ljus.

Förutom att det är ett energieffektivt alternativ, är lampan även en fantastisk uppgradering i ljuskvalitet, med ett RA-värde på 80-85.

Det höga RA-värdet ger ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger, vilket räcker för de flesta behov.

Lampan erbjuder även två färger att välja mellan: Varmvit (3000K) och Neutralvit (4000K).

Varmvit ger ett avkopplande sken, medan Neutralvit ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö.

Lampan är även utrustad med IP65-skydd som gör att den tål vattenstänk och regn, så att den kan användas utomhus.

Med 115 x 100 mm dimensioner samt en integrerad ljuskälla, är V-Tac 5W LED vit vägglampa ett mycket energisnålt, innovativt och effektivt ljusval.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Vid tillköp

kr 494,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den V-Tac 5W LED vit vägglampa är en elegant och praktisk lösning för belysning utomhus. Med en effekt på 5W ersätter denna LED-lampa en traditionell 50W-lampa, vilket innebär betydande energibesparingar.

Ljusstyrka och spridning: Den här vägglampan har en ljusstyrka på 660 lm och erbjuder en justerbar spridning på 10-120 grader för att ge ett kontrollerat och fokuserat ljus. Med ett RA-värde på 80-85 ger den hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt.

Färgtemperatur: Du kan välja mellan två färger på ljuset - Varmvit (3000K) eller Neutralvit (4000K). Varmvit ger ett avkopplande sken perfekt för hemmamiljöer, medan Neutralvit ger ett effektivt ljus för arbetsmiljöer utan blåa eller gula toner.

Utomhusbruk och vattentålighet: Med en IP65-klassificering kan denna vägglampa användas utomhus och tål vattenstänk samt regn. Dess kompakta dimensioner på 115 x 100 mm gör den enkel att placera på väggar eller fasader.

Anslutning och inkluderad lamphållare: Lampan är avsedd att anslutas till 230V för enkel och bekväm användning. Den kommer även med en integrerad ljuskälla för extra bekvämlighet.

Med sin moderna design och högpresterande LED-teknologi är V-Tac 5W LED vägglampa perfekt för att skapa en välbelyst och stämningsfull miljö utomhus. Oavsett om det är för belysning av trädgården, entrén eller altanen, kommer denna lampa att leverera pålitligt och effektivt ljus i många år framöver.


Populära köp:
- Dimbar driver till kvadrat vägglampa - Triac dimning, passar till vår 5W kvadrat vägglampa


Dokument och certifikat:
- CE RoHS-certifikat
- CE LVD-certifikat
- CE EMC-certifikat

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka660 lumens
Spridningsvinkel10-120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd100 mm.
Bredd115 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt5W
Ersätt50W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
CE RoHS-certifikatSe dokumentet
CE LVD-certifikatSe dokumentet
CE EMC-certifikatSe dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy