V-Tac 5W LED svart vägglampa
Rund, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED svart vägglampa - Rund, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

V-Tac 5W LED svart vägglampa erbjuder ett starkt, energieffektivt och estetiskt tilltalande ljus.

Lampan ger en ljusstyrka på 660 lumen och har ett högt RA-värde på 80-85, vilket ger en naturlig, vacker ljuskvalitet som ger färgerna rättvisa.

Med en spridning på 60 grader är den optimal för att belysning av ett område.

Lampan finns i 2 olika färger: Varmvit och Neutralvit, för att anpassa sig efter olika omständigheter.

Den är utformad för att hålla väder och vind, med en IP65-klassning som håller regn och vattenstänk, och kan användas både inomhus och utomhus.

Denna lampan är ett utmärkt val för dig som söker energieffektivitet, estetiskt tilltalande belysning och hållbarhet.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Vid tillköp

kr 444,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den här V-Tac 5W LED-svarta vägglampan är en snygg och funktionell lampa för utomhusbruk. Den är utrustad med ett justerbart spridningsvinkel på 60 grader och kan användas både som accentbelysning och för att lysa upp större ytor. Lampan är idealisk för att skapa en trevlig atmosfär i trädgården, på terrassen eller vid entrén.

Viktig information: Den här lampan kräver en anslutning till 230V ström och levereras med en integrerad ljuskälla.

Med sin energieffektiva 5W LED-teknik är lampan ett utmärkt alternativ till traditionella lampor. Den är utformad för att ersätta en 50W lampa och ger en ljusstyrka på 660 lm. Det betyder att du får mycket ljus, samtidigt som du sparar energi och minskar dina elkostnader.

Hög ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanterar lampan en naturlig och vacker belysning som visar alla färger på ett genuint sätt. Du kan vara säker på att dina utomhusområden eller produkter kommer att lysa upp på ett attraktivt sätt med denna lampa.

Färgtemperatur: Du kan välja mellan två olika färgtemperaturer för lampan: varmvit (3000K) och neutralvit (4000K). Varmvit är perfekt för att skapa en avkopplande och trevlig atmosfär, medan neutralvit ger effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Neutralvit ger ingen störande blå eller gul ton i ljuset, vilket ger en naturlig belysning av alla objekt.

Dimensioner: Lampan har en diameter på 136 mm och är 100 mm hög. Detta gör den till en relativt kompakt lampa som enkelt kan monteras på väggen.

IP65-klassificering: Denna vägglampa är IP65-klassificerad, vilket innebär att den är vattentät och tål vattenstänk och regn. Du kan tryggt använda den utomhus utan att behöva oroa dig för att den ska bli skadad av fukt.

Sammanfattningsvis är V-Tac 5W LED-svart vägglampa en utmärkt lösning för utomhusbelysning. Dess justerbara spridningsvinklar, höga ljuskvalitet och olika färgtemperaturer gör den mångsidig och passande för olika behov. Med sin energieffektiva LED-teknik och slitstarka konstruktion kommer denna lampa att lysa upp dina utomhusområden på ett attraktivt sätt under lång tid framöver.


Populära köp:
- Dimbar driver till kvadrat vägglampa - Triac dimning, passar till vår 5W kvadrat vägglampa


Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka660 lumens
Spridningsvinkel60 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd100 mm.
Diameter136 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt5W
Ersätt50W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy