V-Tac 6W LED svart vägglampa
Oval, roterbar 350 grader, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED svart vägglampa - Oval, roterbar 350 grader, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

V-Tac 6W LED svart vägglampa är ett energieffektivt och kostnadseffektivt val för att belysa såväl inomhus- som utomhusmiljöer.

Den har en ljusstyrka på 660 lm och bred spridning på 350 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvaliteten är mycket hög med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger och som räcker för de flesta behov.

Vägglampan finns i varmvit (3000K), vilket ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär.

Den är även IP65 så den kan användas utomhus och tål vattenstänk och regn.

Dessutom är den mycket kompakt med dimensioner på 54 x 110 x 96 mm och har en integrerad ljuskälla.

Denna vägglampa är ett perfekt val för att uppnå ett energieffektivt och kostnadseffektivt belysning i olika miljöer.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 685,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

V-Tac 6W LED svart vägglampa är en effektiv och praktisk lösning för belysning både inomhus och utomhus. Med en effekt på 6W kan denna LED-lampa ersätta en traditionell lampa på 50W, vilket gör den energieffektiv och kostnadsbesparande.

Denna vägglampa är oval och kan roteras upp till 350 grader, vilket ger dig möjlighet att justera ljusets riktning efter behov. Den har en ljusstyrka på 660 lm och en bred spridning på 350 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset och eliminerar skarpa skuggor.

En viktig faktor när det gäller belysning är ljuskvaliteten, och med ett RA-värde på 80-85 kommer denna LED-lampa att ge dig en hög ljuskvalitet. Detta innebär att ljuset är naturligt vackert och visar alla färger på ett genuint sätt, vilket är idealiskt för olika användningsområden.

Färg på ljuset: V-Tac 6W LED svart vägglampa finns i en varmvit ton (3000K). Varmvitt ljus ger ett avkopplande sken och skapar en trevlig atmosfär där du kan koppla av och njuta av ljuset.

Dimensioner: Med en storlek på 54 x 110 x 96 mm är denna vägglampa kompakt och passar perfekt på olika platser. Dess IP65-klassning gör den lämplig för utomhusbruk eftersom den tål vattenstänk och regn.

Anslutning och installation: Denna vägglampa kräver en anslutning till 230V och kommer med en integrerad ljuskälla för enkel installation. Du kan enkelt montera den på väggen och justera ljusets riktning enligt dina behov.

V-Tac 6W LED svart vägglampa är en pålitlig och effektiv belysningslösning för både inomhus- och utomhusbruk. Med dess höga ljuskvalitet, energieffektivitet och praktiska design kommer den att uppfylla dina belysningsbehov på ett optimalt sätt.


Dokument och certifikat:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka660 lumens
Spridningsvinkel350 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd110 mm.
Bredd54 mm.
Djup96 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt6W
Ersätt50W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy