V-Tac 6W LED vit vägglampa
Oval, roterbar 350 grader, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED vit vägglampa - Oval, roterbar 350 grader, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

V-Tac 6w LED vägglampa är en ljuskälla som är speciellt utformad för att ersätta en traditionell 50W lampa.

Den har en ljusstyrka på 660 lm och en bred spridning på 350 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Dess höga RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger och som räcker för de flesta behov. Den finns i en värmande vitt färg som ger ett avkopplande sken och skapar en trevlig atmosfär.

Den har en dimension på 54 x 110 x 96 mm och är IP65-klassat, vilket innebär att den kan användas utomhus, tåla vattenstänk och regn.

Den har en inbyggd ljuskälla och är lätt att installera. V-Tac 6w LED vägglampa är det perfekta valet för att skapa ett naturligt, energieffektivt och avkopplande ljus.

Det är ett prisvärt alternativ som kommer att hålla i många år framöver.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 617,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 6W LED vit vägglampa

Den här V-Tac 6W LED-vägglampan är perfekt för utomhusbruk och ger en jämn fördelning av ljuset. Med sin ovala form och möjlighet att rotera 350 grader kan du enkelt justera ljusriktningen för att passa dina behov.

En av de stora fördelarna med denna lampa är att den endast förbrukar 6W medan den ersätter en traditionell 50W-lampa. Det betyder att du kan spara energi utan att kompromissa med ljusnivån. Ljuskällan är inkluderad, så du behöver inte köpa den separat.

Ljuset som genereras av denna lampa är både kraftfullt och naturligt vackert. Med en ljusstyrka på 660 lm och en spridning på 350 grader kan du vara säker på att ljuset fördelas jämnt i rummet. Den har även en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket innebär att alla färger visas korrekt.

Det varmvita ljuset (3000K) ger en avkopplande atmosfär och bidrar till en trevlig upplevelse i rummet. Du kan njuta av det varma skenet och skapa en avslappnande miljö.

Den här lampan har en kompakt design med dimensionerna 54 x 110 x 96 mm. Den har även en IP65-klassificering, vilket betyder att den är tålig mot vattenstänk och regn. Det gör att du kan använda den utomhus utan att behöva oroa dig för väderförhållandena.

Om du letar efter en pålitlig och energieffektiv vägglampa som ger en jämn och vacker belysning, är V-Tac 6W LED-vägglampan det perfekta valet för dig. Beställ den idag och förbättra ditt utomhusutrymme med stil.


Dokument och certifikat:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka660 lumens
Spridningsvinkel350 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd110 mm.
Bredd54 mm.
Djup96 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt6W
Ersätt50W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy