V-Tac 4W LED svart vägglampa
Kvadrat, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED svart vägglampa - Kvadrat, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Stilig svart vägglampa, som ger ett väldigt fint ljus i 4 vinklar från lampan.
Den är vattentät och kan användas både ute och inne.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 699,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 4W LED svart vägglampa, Kvadrat, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

Med V-Tac 4W LED svart vägglampa kan du enkelt och smidigt lysa upp ditt utomhusområde med stil. Denna moderna svarta vägglampa är designad för att passa perfekt i utomhusmiljöer och kommer med en rad imponerande funktioner.

Data om produkten:

Istället för traditionella 40W-lampor kommer V-Tac 4W LED att ge dig samma starka belysning men med betydligt mindre energiförbrukning. Denna LED-lampa är utrustad för att fungera med 230V ström och ger en ljusstyrka på 440 lm. Med dess breda spridning på 360 grader kan du vara säker på att ljuset kommer att fördelas jämnt över området.

Ljuskvalitet:

V-Tac 4W LED erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar inte bara ett naturligt vackert ljus utan också en äkta återgivning av alla färger. Du kan vara säker på att denna lampa kommer att tillfredsställa de flesta behov när det gäller ljuskvalitet.

Färg på ljuset:

Denna vägglampa finns tillgänglig i en varmvit färgtemperatur på 3000K. Den varma färgen ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär. Du kan njuta av det varma ljuset som sprids från denna lampa och skapa en mysig stämning i din utomhusmiljö.

Dimensioner och användning utomhus:

V-Tac 4W LED svart vägglampa har dimensionerna 150 x 150 x 50 mm, vilket gör den till en kompakt och stilren lampa som passar perfekt på väggen. Dess IP65-klassificering garanterar att den tål både vattenstänk och regn, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Du kan enkelt använda denna lampa utan att behöva oroa dig för väderförhållanden.

Inkluderad ljuskälla:

Det bästa av allt är att V-Tac 4W LED vägglampa levereras med en integrerad ljuskälla. Du behöver inte köpa en separat ljuskälla – allt du behöver finns redan i lampan.


Dokument och certifikat:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka440 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Höjd150 mm.
Bredd150 mm.
Djup50 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt4W
Ersätt40W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassE (A-G)
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy