V-Tac svart vägglampa
IP44 utomhusbruk, E27 sockel, utan ljuskälla

V-Tac V-Tac

4018-0

New product

V-Tac svart vägglampa - IP44 utomhusbruk, E27 sockel, utan ljuskälla v-tac Expandera

Superfint vägglampa från V-Tac, som ger ett rustikt utseende.

Lampan är för lampa med E27-uttag.

Kan användas både inomhus och utomhus.

Glödlampa ingår inte.

Mer detaljer

kr 436,00

inkl. moms.

I lager.


Njut av stil och funktionalitet med V-Tac svart vägglampa för utomhusbruk

Med V-Tac svart vägglampa kan du skapa en elegant och praktisk belysning för ditt utomhusområde. Denna lampa är speciellt utformad för att klara av fuktig luft och vattenstänk på framsidan tack vare dess IP44-klassificering. Med sin svarta finish ger den dessutom ett modernt och stilfullt utseende som passar perfekt in i olika typer av exteriörer.

Specifikationer

  • Produktnamn: V-Tac svart vägglampa
  • IP44 - Tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan
  • E27 sockel
  • Ljuskälla ingår ej
  • Max effekt: 60W
  • Dimensioner: 113 x 236 x 113 mm
  • Garanti: 3 år

Förbättra atmosfären med rätt belysning

Förutom att vara en utmärkt ljuskälla tillför denna V-Tac vägglampa också en viss charm till ditt utomhusutrymme. Placera den bredvid ingången till ditt hus eller längsmed trädgårdsgången för att förbättra säkerheten och även atmosfären på kvällen. Du kan också använda den för att lysa upp specifika områden, som en uteplats eller trädgårdsdekoration, för att skapa en trevlig och inbjudande atmosfär.

Med en E27 sockel kan du välja den ljuskälla som passar bäst för dina behov, vare sig det är en traditionell glödlampa eller en energisnål LED-lampa. Notera att ljuskällan inte ingår vid köp av denna vägglampa.

Hållbar kvalitet och garanti

V-Tac svart vägglampa är tillverkad med högsta kvalitetsstandarder för att säkerställa långvarig och pålitlig prestanda. För att ge sina kunder extra trygghet erbjuder V-Tac en fabriksgaranti på 3 år för denna produkt. Du kan vara säker på att din investering är skyddad och att du får en produkt som håller över tid.

För att sammanfatta är V-Tac svart vägglampa ett utmärkt val för dig som söker en vägglampa för utomhusbruk. Med sitt moderna utseende, imponerande kvalitet och hållbarhet kan den användas för att skapa en säker och stämningsfull atmosfär på kvällen. Köp en idag och njut av fördelarna med denna stilfulla och funktionella lampa!


Dokument och certifikat:
- Instruktionsmanual
- CE RoHS-certifikat
- CE LVD-certifikat
- CE EMC-certifikat

Dimensioner
SockelE27
Höjd236 mm.
Bredd113 mm.
Djup113 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
EffektMax. 60W
SpänningsintervallAC: 220-240V
Dokumentation
InstruktionsmanualSe dokumentet
CE RoHS-certifikatSe dokumentet
CE LVD-certifikatSe dokumentet
CE EMC-certifikatSe dokumentet
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy