Spectrum 2W vägglampa
Vit, upp/ned, CCT, inomhus/utomhus, IP54, inkl. ljuskälla

LEDlife LEDlife

New product

Spectrum 2W vägglampa - Vit, upp/ned, CCT, inomhus/utomhus, IP54, inkl. ljuskälla Spectrum Expandera

Uppgradera ditt inomhus- eller utomhusutrymme med Spectrum 2W vägglampa i vitt. Lampan lyser både upp och ner vilket skapar en vacker belysning. Med en IP54-klassning är den lämplig för utomhusbruk. Lampan har inbyggd ljuskälla med en CCT-funktion som gör att du kan justera ljusfärgen efter behov.

  • Lyser upp och ner
  • Lämplig för både inomhus- och utomhusbruk med IP54-klassificering
  • Inbyggd ljuskälla för enkel installation
  • CCT-funktion för justering av ljusfärg

Mer detaljer

  • CCT (Varm till Kall Vit)
  • Inte dimbar
  • Vit

kr 230,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här moderna vägglampan Spectrum 2W är en stilren och effektiv lösning för att belysa både inomhus- och utomhusytor. Med sin minimalistiska design i vitt passar den perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem eller trädgård. Lampan har en effekt på 2W och ansluts enkelt till 230V för praktisk användning.

Ljusstyrka och färgtemperatur: Lampan ger en ljusstyrka på 200 lm med ett fokuserat ljus på 45 grader, vilket gör den idealisk för att skapa kontrollerat och behagligt ljus. Den finns i tre olika färgtemperaturer: 2700K, 4000K och 6500K, vilket ger dig möjlighet att anpassa belysningen efter dina behov och preferenser.

Ljuskvalitet: Med ett imponerande RA-värde på 90-95, garanterar lampan en extra hög ljuskvalitet som framhäver alla färger på ett levande och naturligt sätt. Detta gör den lämplig för en mängd olika användningsområden där ljuskvaliteten är viktig.

Dimensioner och hållbarhet: Lampan har kompakta dimensioner på 100 x 110 x 40 mm och är IP54-klassad, vilket innebär att den tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Det gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk och ger dig flexibilitet i placeringen.

Inkluderad ljuskälla: Spectrum 2W vägglampa levereras med en integrerad ljuskälla för enkel installation och användning. Du behöver inte köpa några extra komponenter för att komma igång med belysningen.

Denna Vita upp/ned vägglampa är en pålitlig och effektiv belysningslösning med modern design och hög ljuskvalitet. Oavsett om du vill skapa en stämningsfull atmosfär inomhus eller belysa din trädgård, kommer Spectrum 2W att leverera pålitligt och effektivt ljus där det behövs.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörCCT (Varm till Kall Vit)
Varm vit kulör2700K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6500K
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel45 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
Höjd110 mm.
Bredd100 mm.
Djup40 mm.
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy