V-Tac 12W LED vit vägglampa
Kvadrat, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED vit vägglampa - Kvadrat, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Modern vägglampa som ger utt mycker fint ljus under och över själva lampan. Det är möjligt att justera spridningen från individuellt mellan 10-120 grader Lampan finns också med ett rundt hölje. En dimbar driver kan tillköpas, se länk längre ned på sidan.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 494,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn: V-Tac 12W LED vit vägglampa, Kvadrat, justerbar spridning, IP65 utomhusbruk, 230V, inkl. ljuskälla

Den här V-Tac LED-vägglampan är speciellt designad för att erbjuda dig en enkel och effektiv lösning för att belysa ditt utomhusutrymme. Med dess kvadratiska form och vita finish passar den perfekt in i vilken utomhusmiljö som helst.

Denna lampa har en effekt på 12W, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp dina väggar, trädgård eller uteplats. Den är också anpassad för att anslutas till 230V ström, vilket gör installationen enkel och bekväm.

Ljusstyrka och justerbar spridning: Med en ljusstyrka på 1100 lm kan denna vägglampa ge tillräckligt med ljus för att lysa upp stora områden. Dessutom har den en justerbar spridning på 10-120 grader, vilket gör att du kan rikta ljuset exakt dit du vill ha det och skapa en kontrollerad belysningseffekt.

Hög ljuskvalitet: Den här V-Tac vägglampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det betyder att den ger en naturlig och vacker belysning som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du använder den för att lysa upp en trädgård, en uppfart eller en uteplats, kommer den här lampan att ge tillräckligt med ljus för nästan alla dina behov.

Färg på ljuset: Du kan välja mellan två olika färger på ljuset för att passa dina preferenser och behov. Varmvit (3000K) ger en avkopplande och trevlig atmosfär med sitt varma sken. Neutralvit (4000K) ger ett perfekt och effektivt ljus för arbetsmiljöer, och det framhäver produkter på ett naturligt sätt utan några blåa eller gula toner.

Dimensioner: Denna vägglampa har dimensionerna 100 x 100 x 100 mm, vilket gör den kompakt och lätt att installera i vilken utomhusmiljö som helst.

IP65 utomhusbruk: V-Tac vägglampan är IP65-klassad, vilket innebär att den är tålig mot vattenstänk och regn. Detta gör den perfekt för utomhusbruk och gör att den kan användas utan problem även i fuktiga eller regniga förhållanden.

Inkluderar ljuskälla: Denna vägglampa kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa en separat ljuskälla för att använda den. Det sparar både tid och pengar.


Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate EmcEksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka1100 lumens
Spridningsvinkel10-120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Höjd100 mm.
Bredd100 mm.
Djup100 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy