Halo Design
COLORS ORIGINAL LED Classic E27 2W

Halo Design Halo Design

8435-0

New product

Halo Design - COLORS ORIGINAL LED Classic E27 2W Expandera
Denna LED-ljuskälla ger ett varmt, behagligt ljus, och med den vackra designen som vi känner den från den gamla goda tiden – nämligen glödtråden, bildar detta ramarna för att kunna skapa samma atmosfär med mysigt ljus för trivsamma omgivningar.
ljuskällan har helt klart glas och sprider ljuset 360 grader vilket ger den perfekta belysningen i rummet.
vi kan varmt rekommendera där den sitter fritt synlig i ett uttag.
Trots att den bara drar 2 watt är den även dimbar, så det finns gott om möjligheter att skapa precis den atmosfär i rummet du vill ha.
Originalljuskällor finns i flera storlekar och former, så det finns även en till din lampa.

Mer detaljer

kr 279,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning:

Halo Design, COLORS ORIGINAL LED Classic E27 2W är en energieffektiv LED-lampa med stort E27-sockel. Den är designad för att anslutas till 230V och ger en ljusstyrka på 130 lm. Med en bred spridning på 360 grader garanteras en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet:

Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder denna LED-lampa en hög ljuskvalitet. Det säkerställer ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Med en ljuskvalitet som räcker för de flesta behov, är denna lampa ett utmärkt val för både hem- och kontorsbruk.

Dimensioner och IP-klassificering:

Denna LED-lampa har dimensionerna 11 x Ø6 mm och har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus. Med sitt kompakta och stilrena design passar denna lampa perfekt i olika belysningsapplikationer.

Slutsats:

Halo Design, COLORS ORIGINAL LED Classic E27 2W är en pålitlig och effektiv LED-lampa som erbjuder hög ljuskvalitet och jämn spridning av ljus. Med sitt energieffektiva 2W-förbrukning och långa livslängd är detta en miljövänlig lösning för ditt belysningsbehov.

Lyset
KulörEkstra varm hvid
Extra varm vit kulör2200K
Ljusstyrka130 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd11 mm.
Diameter6 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy