V-Tac 7W LED lampa
Samsung LED chip, PAR20, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W LED lampa - Samsung LED chip, PAR20, E27 samsung Expandera

V-Tac 7W LED Spot lampa med E27 sockel är ett kraftfullt och energieffektivt alternativ som ersätter en 65W halogenlampa.

Med sin låga wattstyrka så sparar du energi samtidigt som du får ett fokuserat ljus med ett RA-värde på 80-85 som garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

LED-chip från Samsung garanterar en lång och säker drift upp till 30.000 timmar, med ett minimalt fall i ljusstyrka.

Du kan även välja mellan två olika färger, varmvitt (3000K) och neutralvitt (4000K).

Produkten har en hög kvalitet, 5 års fabriksgaranti och är enkel att installera med sin Ø64mm E27 sockel.

Med alla dessa fördelar är V-Tac 7W LED Spot lampa ett bra val för den som söker ett hållbart, energieffektivt och professionellt belysningsalternativ.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 47,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 7W LED lampa, Samsung LED chip, PAR20, E27

Data om produkten:

Effektiv belysning: Denna 7W LED Spot lampa med E27 stor sockel är en utmärkt ersättning för en traditionell 65W lampa. Den ger en ljusstyrka på 495 lm och har ett fokuserat ljus på 40 grader för att säkerställa ett kontrollerat ljus.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Detta är perfekt för de flesta behov.

Samsung LED-chip: Den här lampan är utrustad med Samsung LED-chip och har en fabriksgaranti på 5 år.

Lång livslängd: Med LED av högsta kvalitet kan denna lampa förväntas ha en lång och säker driftstid på upp till 30 000 timmar med minimalt fall i ljusstyrka. Den har också en professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet för en lång livslängd för hela produkten.

Färg på ljuset: Välj mellan två färger: Varmvit (3000K) och Neutralvit (4000K). Varmvit ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär, medan Neutralvit ger ett effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö utan blåa eller gula toner.

Dimensioner: Denna lampa har måtten 83 x Ø64 mm och har en IP20-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät.

Med V-Tac 7W LED lampa med Samsung LED chip får du en energieffektiv och högkvalitativ belysning för både hemmet och kontoret. Den långa livslängden och de olika färgalternativen gör den till ett utmärkt val för olika typer av belysningsbehov. Investera i denna pålitliga lampa för en ljusare och mer energieffektiv framtid!


Dokument och certifikat:
- Product Information Document Fische
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka495 lumens
Spridningsvinkel40 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd83 mm.
Diameter64 mm.
MaterialTermisk PVC
Effekt & spænding
Effekt7W
Ersätt65W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 220-240V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy