V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa
Blå, Filament, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa - Blå, Filament, E27 v-tac Expandera

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa erbjuder ett energieffektivt ljussättningsalternativ som ersätter traditionella 10W-lampor.

Lampan ansluts enkelt till 230V och ger ett ljus med ljusstyrka på 60 lm och en bred spridning på 300 grader för att säkerställa en jämn fördelning av ljuset.

Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Dessutom har den kompakta storleken på 75 x Ø45 mm ett IP20 och är ej vattentät.

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa är det perfekta valet för att skapa ett energieffektivt och vackert ljussättningsalternativ som passar in i de flesta miljöer.

Mer detaljer

  • Blå
  • Inte dimbar

kr 39,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn: V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa, Blå, Filament, E27

Data om produkten:

Effektivitet: V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa är en energieffektiv lösning, med en effekt som endast är 2W. Detta gör den till ett utmärkt alternativ till traditionella glödlampor som använder 10W.

Kompatibilitet: Denna lampa är försedd med en E27 stor sockel, vilket gör den kompatibel med de flesta vanliga lamparmaturer och lampor.

Ljusstyrka och spridning: Ljusstyrkan på 60 lm och den breda spridningen på 300 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Detta gör det möjligt att lysa upp hela ytan och undvika mörka fläckar.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85, kan du vara säker på att denna lampa ger hög ljuskvalitet. Den reproducerar färger på ett naturligt och vackert sätt, vilket gör att objekt och omgivningar visas i sin verkliga färg.

Dimensioner: Med måtten 75 x Ø45 mm kan denna lampa enkelt installeras i olika lamparmaturer och passar perfekt för mindre utrymmen där en mindre globlampa föredras.

IP20 - Ej vattentät: Observera att denna lampa har en IP20-klassning, vilket innebär att den inte är vattentät och endast är lämplig för användning inomhus.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
KulörBlå
DimbarNej
Ljusstyrka60 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd75 mm.
Diameter45 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2W
Ersätt10W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy