V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa
Blå, Filament, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa - Blå, Filament, E27 v-tac Expandera

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa erbjuder ett energieffektivt ljussättningsalternativ som ersätter traditionella 10W-lampor.

Lampan ansluts enkelt till 230V och ger ett ljus med ljusstyrka på 60 lm och en bred spridning på 300 grader för att säkerställa en jämn fördelning av ljuset.

Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Dessutom har den kompakta storleken på 75 x Ø45 mm ett IP20 och är ej vattentät.

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa är det perfekta valet för att skapa ett energieffektivt och vackert ljussättningsalternativ som passar in i de flesta miljöer.

Mer detaljer

  • Blå
  • Inte dimbar

kr 39,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

V-Tac 2W Färgad LED liten globlampa, Blå, Filament, E27

Denna 2W LED-lampa är designad som en liten globlampa med en E27-sockel, vilket gör den enkel att installera och använda. Trots sin låga effekt på endast 2W kan denna lampa ersätta en traditionell 10W-lampa, vilket gör den energieffektiv och kostnadseffektiv.

Med en ljusstyrka på 60 lm och en bred spridning på 300 grader kan denna lampa jämnt fördela ljuset i rummet och skapa en behaglig belysning. Med ett högt RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt.

Med sina dimensioner på 75 x Ø45 mm är denna lampa kompakt och lätt att placera i olika armaturer och lampor. Tack vare dess IP20-klassificering är den inte vattentät och bör användas inomhus i torra och skyddade utrymmen.

Denna färgade LED-lampa i blått är perfekt för att skapa en mysig atmosfär eller för att lägga till en touch av färg i ditt hem eller kontor. Med dess låga energiförbrukning och höga ljuskvalitet är den ett utmärkt val för de flesta belysningsbehov.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
KulörBlå
DimbarNej
Ljusstyrka60 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd75 mm.
Diameter45 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt2W
Ersätt10W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy