Spectrum 1W LED dekorativ glödlampa
Röd, G45, E27

Spectrum Spectrum

9061-0

New product

Spectrum 1W LED dekorativ glödlampa - Röd, G45, E27 Spectrum Expandera

Vacker och stilren belysning för ditt hem med denna röda dekorativa glödlampa.
Glödlampan är designad för att ge ett mysigt ljus med en ljusstyrka på 40 lumen och en hög spridning på 270 grader.
  • Upplev lugn belysning med en ljusstyrka på 40 lumen
  • Njut av en hög spridning av ljus på 270 grader som lyser åt alla håll som en vanlig glödlampa.
  • Perfekt för dekorativa lampor och ljuskedjor.
En fin liten glödlampa för små lampor och ljuskedjor, både in- och utvändigt.

Mer detaljer

kr 20,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Spectrum 1W LED dekorativ glödlampa i färgen Röd är en stilfull och energieffektiv belysningslösning som passar perfekt för dekorativa ändamål. Denna glödlampa har en effekt på 1W och ska anslutas till 230V för att kunna användas.

En av de främsta fördelarna med denna dekorativa glödlampa är dess breda spridning på 270 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset och gör den perfekt för att lysa upp olika rum eller dekorativa element.

Med ett högt RA-värde på 80-85 erbjuder denna LED-glödlampa en hög ljuskvalitet som gör att alla färger visas på ett naturligt och vackert sätt. Ljuset är behagligt och ger en bra färgåtergivning, vilket gör den lämplig för en mängd olika användningsområden.

Spectrum 1W LED dekorativ glödlampa är en enkel och effektiv lösning för att skapa en mysig atmosfär eller för att accentuera dekorativa element i ditt hem eller på arbetsplatsen. Med sin låga energiförbrukning och långa livslängd är den också ett miljövänligt alternativ för belysning.

Skapa en unik atmosfär med denna stiliga och färgglada LED-glödlampa som kommer att ge ditt rum en extra touch av elegans och charm.

Lyset
DimbarNej
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy