5 st 1W LED liten lampa
ST14, COB filament, E27

New product

5 st 1W LED liten lampa - ST14, COB filament, E27 Expandera

Denna COB LED-lampa använder bara en bråkdel av elektriciteten hos en traditionell glödlampa, och den avger ett klart, starkt ljus. Dessutom kommer den i en snygg design av klart glas som kommer att komplettera alla rum.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 90,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten:

1W LED-lampan ST14 har en E27-sockel som passar vanliga lampfattningar. Lampan är designad för att anslutas till 230V elnät.

Ljusstyrka: Lampan ger ifrån sig 60 lm ljus och har en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Detta skapar en behaglig och vacker ljusmiljö.

Färg på ljuset:

Lampan finns i varmvit färg (2700K). Det varma ljuset skapar en avkopplande atmosfär där du kan njuta av den behagliga belysningen.

Dimensioner:

Lampan har dimensionerna 84 mm i längd och en diameter på 45 mm, vilket gör den lätt att installera i olika lampor och armaturer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2700K
DimbarNej
Ljusstyrka60 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd84 mm.
Diameter45 mm.
MaterialPC plastik
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy