V-Tac 15W LED lampa
Samsung LED chip, A65, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 15W LED lampa - Samsung LED chip, A65, E27 samsung Expandera

V-Tac 15W LED lampa är den perfekta lösningen för att uppgradera taket eller väggen till ett energieffektivt och modernst ljus.

Lampan ger ett kraftigt ljus och har en bred spridning på 200 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Med en ljusstyrka på 1250 lm kan du förvänta dig ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar en professionell och pålitlig drift.

Den är utrustad med Samsung LED-chip och 5 års fabriksgaranti, som säkerställer lång och säker drift upp till 30.000 timmar, med ett minimalt fall i ljusstyrka.

Med tre olika färger att välja mellan, Varmvit, Neutralvit och Kallvit, kan du välja den som passar dina behov och stil.

Med sin kompakta storlek och IP20-gradering är V-Tac 15W LED lampa den perfekta lösningen för att uppgradera taket eller väggen till ett energieffektivt och modernst ljus.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 37,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 15W LED lampa med Samsung LED chip

Den här V-Tac 15W LED lampan är en kraftfull och energieffektiv lösning för belysning. Lampan har en E27 sockel, vilket gör den enkel att installera och ersätta befintliga lampor. Med en energiförbrukning på endast 15W kan denna lampa ersätta en traditionell 85W-lampa, vilket hjälper till att minska energikostnaderna.

Lampan är utrustad med en Samsung LED chip som garanterar hög kvalitet och pålitlig prestanda. Med en spridningsvinkel på 200 grader får du en jämn fördelning av ljuset, vilket är idealt för att belysa stora områden. Med en ljusstyrka på 1250 lm får du tillräckligt med ljus för de flesta behov.

En viktig faktor för belysning är ljuskvaliteten, och denna LED lampa uppfyller höga krav. Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en naturlig och färgtrogen belysning som visar alla färger på ett genuint sätt. Du kommer att kunna uppleva en trevlig och behaglig atmosfär med detta naturliga och vackra ljus. För att säkerställa att du får uppleva detta ljus under lång tid, är lampan utrustad med en femårig fabriksgaranti.

Med användning av LED av högsta kvalitet kan denna lampa leverera en lång och pålitlig drift i upp till 30 000 timmar. Denna långa livslängd åtföljs av ett minimalt fall i ljusstyrka över tiden. Dessutom är lampan utrustad med en professionell och pålitlig kylning, vilket ytterligare förbättrar dess drift och livslängd.

Färgtemperaturen på ljuset är justerbar för att passa dina behov. Du kan välja mellan tre färger: varmvit (3000K), neutralvit (4000K) och kallvit (6400K). Varma färger ger ett avkopplande sken och hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Neutrala färger ger en perfekt och effektiv arbetsbelysning utan blåa eller gula toner. Kalla färger ger ett svalare ljus med en blåaktig ton och används främst för speciella ändamål som lackering, akvarier och dekoration.

Lampans dimensioner är 134 x Ø66,5 mm och den har en skyddsklass på IP20, vilket innebär att den inte är vattentät.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6400K
DimbarNej
Ljusstyrka1250 lumens
Spridningsvinkel200 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd134 mm.
Diameter66,5 mm.
MaterialTermisk PVC
Effekt & spænding
Effekt15W
Ersätt85W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy