1W LED kronljus
C37, 270 grader, E27

Spectrum Spectrum

New product

1W LED kronljus - C37, 270 grader, E27 Spectrum Expandera

Kompakt storlek gör att den är lätt att installera och gömmer sig smidigt in i ett antal olika miljöer. 1W E27 LED-kronljuset erbjuder ett stilrent och energieffektivt ljus som är perfekt för att skapa ett lyxigt och avkopplande inomhusmiljö.

Med en ljusstyrka på 90 lm, en bred spridning på 270 grader och hög ljuskvalitet säkerställer det ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Dess kompakta storlek gör att det är lätt att installera och gömmer sig smidigt in i ett antal olika miljöer.

Förutom att det är energieffektivt hjälper det även till att spara energi, vilket gör att ljuset lämpar sig för att användas i både hemmet och kontoret.

Om du letar efter ett stilrent och energieffektivt ljus som kommer att förhöja ditt inomhusmiljö, då är 1W E27 LED-kronljuset det perfekta valet.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 15,00

inkl. moms.

I lager.


Elegant och Effektiv LED-Lampa

Upptäck vårt 1W LED-kronljus av modellen C37, designat med fokus på både funktionalitet och estetik. Denna lampa är perfekt för dig som söker en energisnål och långlivad ljuskälla med en bred ljusspridning.

Specifikationer och Funktioner

  • Sockeltyp: E27, vilket innebär att den passar de flesta armaturer och lampor.
  • Spänning: Ansluts enkelt till 230V, vilket gör installationen bekväm och smidig.
  • Effekt: Endast 1W, gör denna LED-lampa extremt energieffektiv.
  • Ljusstyrka: Genererar ett ljusflöde på 90 lm, perfekt för att skapa en mjuk och behaglig belysning.
  • Spridningsvinkel: Med sina 270 grader säkerställer den en jämn ljusfördelning i rummet.
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt och vackert ljus som framhäver färger på ett genuint sätt.

Färgalternativ

Personalisera ditt ljus med tre olika färgtemperaturer:

  • Varmvit (3000K): Perfekt för lugna och avkopplande miljöer där du vill skapa en varm och inbjudande atmosfär.
  • Neutralvit (4000K): Idealisk för arbetsutrymmen, där ett klart och naturligt ljus utan färgtoner är att föredra.
  • Kallvit (6000K): Ger ett klart och energiskt sken, lämpligt för speciella tillfällen och inredningar som kräver något extra.

Design och Mått

Den eleganta designen med dimensionerna 98 x Ø37 mm gör den mångsidig och lätt att integrera i olika typer av belysningsarmaturer. Det klassiska kronljusformatet ger en tidlös estetik som passar både i traditionella och moderna miljöer.

Slutsats

Detta 1W LED-kronljus är det perfekta valet för dig som vill ha en energisnål och stilfull ljuskälla med olika färgtemperaturalternativ. Oavsett om du är ute efter en varm atmosfär eller ett skarpare ljus för arbetsytor, erbjuder denna lampa den flexibilitet och kvalitet du behöver.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka90 lumens
Spridning270 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd98 mm.
Diameter37 mm.
MaterialPVC
Effekt och spänning
Effekt1W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy