1W LED kronljus
C37, 270 grader, E27

Spectrum Spectrum

New product

1W LED kronljus - C37, 270 grader, E27 Spectrum Expandera

Kompakt storlek gör att den är lätt att installera och gömmer sig smidigt in i ett antal olika miljöer. 1W E27 LED-kronljuset erbjuder ett stilrent och energieffektivt ljus som är perfekt för att skapa ett lyxigt och avkopplande inomhusmiljö.

Med en ljusstyrka på 90 lm, en bred spridning på 270 grader och hög ljuskvalitet säkerställer det ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger.

Dess kompakta storlek gör att det är lätt att installera och gömmer sig smidigt in i ett antal olika miljöer.

Förutom att det är energieffektivt hjälper det även till att spara energi, vilket gör att ljuset lämpar sig för att användas i både hemmet och kontoret.

Om du letar efter ett stilrent och energieffektivt ljus som kommer att förhöja ditt inomhusmiljö, då är 1W E27 LED-kronljuset det perfekta valet.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 15,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

1W LED kronljuset C37 är en energieffektiv och mångsidig lampa som passar perfekt för olika användningsområden. Med en stor E27-sockel är det enkelt att installera och använda denna lampa i ditt hem, kontor eller affärslokal.

Anslutning och ljusstyrka: Denna lampa är avsedd att anslutas till 230V och har en ljusstyrka på 90 lm. Den breda spridningen på 270 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet, vilket skapar en behaglig och väl upplyst atmosfär.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 80-85 är denna lampa av hög kvalitet och ger ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Det är perfekt för de flesta belysningsbehov och skapar en harmonisk miljö.

Färger på ljuset

Varmvit (3000K): Ger ett avkopplande och varmt sken, perfekt för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem.

Neutralvit (4000K): Ger ett effektivt och behagligt ljus som är perfekt för arbetsmiljön. Ljuset är naturligt utan blåa eller gula toner.

Kallvit (6000K): Ger ett svalt ljus med en tydlig blåaktig nyans, idealiskt för specifika ändamål som lackering eller dekoration.

Dimensioner: Denna LED-lampa har måtten 98 x Ø37 mm och passar perfekt i de flesta vanliga lampor med E27-sockel.

Denna 1W LED kronljus C37 är den perfekta belysningen för dig som söker en energieffektiv och högkvalitativ lösning för ditt hem eller arbetsplats. Med olika färgalternativ och en stark ljusstyrka är den ett idealiskt val för att skapa en trivsam och väl upplyst miljö.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
Ljusstyrka90 lumens
Spridningsvinkel270 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd98 mm.
Diameter37 mm.
MaterialPVC
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy