V-Tac 8W LED spotlight
Samsung LED chip, R63, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED spotlight - Samsung LED chip, R63, E27 samsung Expandera

En kompakt och modern design som passar in i de flesta miljöer.

Perfekt för att upplysa trötta rum eller för att sätta ramarna runt ett möblemang. V-Tac 8W LED spotlight är den perfekta lösningen för att ge ett naturligt och vackert ljus till dina utrymmen.

Den har ett ljusstyrka på 600 lumen, ett RA-värde som ligger på 80-85 som garanterar att alla färger visas naturligt och vackert.

Den har en spridning på 120 grader och färgen på ljuset är varmvitt (3000K) för att ge ett avkopplande sken.

Med Samsung LED-chip, kylningskapacitet och 5 års fabriksgaranti, så får du en produkt som är både professionell och pålitlig.

Med en livslängd på upp till 30.000 timmar och den kompakta och moderna designen, kommer 8W LED Spotlampan från V-Tac att ge dig ett naturligt och vackert ljus som kommer hålla länge.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 50,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

V-Tac 8W LED spotlight med Samsung LED-chip, R63, E27 är en kraftfull och energieffektiv lampa som ger ett vackert och naturligt ljus. Med en effekt på 8W ersätter denna LED-lampa en traditionell 60W glödlampa, vilket innebär betydande energibesparingar.

Ljusstyrkan på 600 lm och spridningen på 120 grader gör denna spotlight perfekt för att lysa upp olika rum och ytor. Den har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar att alla färger återges på ett naturligt sätt.

Tack vare det använda Samsung LED-chipet och en fabriksgaranti på 5 år kan du vara säker på att denna lampa kommer att prestera pålitligt och effektivt under lång tid. Den har en förväntad livslängd på upp till 30.000 timmar, med minimalt ljusfall och en effektiv kylning för att säkerställa en lång driftstid.

Den varmvita färgen på ljuset (3000K) ger en avkopplande och trevlig atmosfär i rummet. Med dimensionerna 100 x Ø63 mm passar denna LED-spotlight perfekt för olika armaturer och belysningsbehov.

I paketet ingår:

  • 1x V-Tac 8W LED spotlight
  • E27 sockel (passar vanliga lampfattningar)
  • Användarmanual

Ljus upp ditt hem eller kontor med denna högkvalitativa och energieffektiva LED-lampa från V-Tac med Samsung LED-chip!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka600 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd100 mm.
Diameter63 mm.
Effekt & spænding
Effekt8W
Ersätt60W
Spänning230V
Spänningsintervall170-240V, 50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy