1W Färgad LED liten globlampa
Grön, Filament, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Färgad LED liten globlampa - Grön, Filament, E27 Expandera
  • Grön
  • Inte dimbar

kr 31,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna LED-lampa är perfekt för dig som vill addera lite färg till ditt hem eller arbetsplats. Med en effekt på 1W och en E27 sockel passar den enkelt in i de flesta lampor. Ljuset som avges är grönt och skapar en härlig stämning i rummet.

Ljusstyrkan på denna lampa ligger på 50 lm vilket ger en behaglig belysning. Spridningen är stor med 300 grader vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet. Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt sätt. Perfekt för olika behov och användningsområden.

Dimensionerna på denna lampa är 86 x Ø45 mm vilket gör den smidig och lätt att placera i olika armaturer. Observera att lampan har en IP20 klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

Så om du letar efter en liten färgad LED-lampa med en cool globdesign, är denna lampa med grönt ljus det perfekta valet för dig. Skapa en unik atmosfär i ditt hem eller arbetsplats med denna lilla men kraftfulla lampa!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörBlå
DimbarNej
Ljusstyrka50 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8015.000 timer
Dimensioner
SockelE27
Höjd86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy