V-Tac R7S LED lampa
7W, 118mm, 230V, R7S

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac R7S LED lampa - 7W, 118mm, 230V, R7S v-tac Expandera

Ger en riktigt bra spridning eftersom lysdioderna finns i flera olika riktningar.

Mer detaljer

  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 122,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den här V-Tac R7S LED lampan är en energieffektiv lösning för att ersätta traditionella 60W R7S lampor. Med en effekt på endast 7W och försynad med 230V, kan denna lampa hjälpa till att minska din energiförbrukning och spara pengar på elräkningen.

Lampan har en ljusstyrka på 630 lm och en bred spridning på 360 grader. Detta säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet och ger en bra belysning. Med ett RA-värde på 80-85, har lampan en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Den passar bra för de flesta behov av belysning.

Genom att använda LED av högsta kvalitet, kan denna lampa erbjuda en lång och säker driftstid på upp till 30 000 timmar. Det finns också en minimal minskning i ljusstyrkan under lampanes livstid. Dess professionella och pålitliga drift med god kylningskapasitet bidrar också till att förlänga lampanes livslängd.

Lampan finns i färgen neutralvit (4000K). Den neutrala nyansen frambringar ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset är fritt från blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta objekt ser helt naturliga ut.

Med en storlek på 118 x Ø25 mm, passar denna LED lampa perfekt i R7S socklar. Den är enkel att installera och kan användas i olika typer av armaturer och belysningssystem.

Förväntad livslängd på denna V-Tac R7S LED lampa är lång och pålitlig, vilket gör den till en hållbar och kostnadseffektiv lösning för belysning i hemmet eller på arbetsplatsen.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka630 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelR7S
Bredd118 mm.
Diameter25 mm.
Effekt & spænding
Effekt7W
Ersätt60W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy