1W Färgad LED liten globlampa
Blå, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Färgad LED liten globlampa - Blå, E27 Expandera

1W liten globlampa med E27-sockel är en enkel lösning för att skapa ett vackert, naturligt ljus som på ett äkta sätt visar alla färger.

Med en ljusstyrka på 30 lm och en bred spridning på 200 grader garanterar lampan ett jämnt fördelat ljus som belyser rummet på ett optimalt sätt.

Färgen på ljuset har ett RA-värde på 80-85 som garanterar hög ljuskvalitet och ett vackert ljus som räcker för de flesta behov.

Lampan är inte vattentät, IP20, och har en dimension av 70 x Ø45 mm.

En enkel lösning för att skapa ett natuligt, vackert ljus som passar för de flesta behov.

Mer detaljer

  • Blå
  • Inte dimbar

kr 17,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

1W Färgad LED liten globlampa, Blå, E27

1W liten globlampa lampa med E27 med stor sockel. Ska anslutas till 230V. Ljusstyrka på 30 lm och en bred spridning på 200 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Ljuskvalitet som räcker för de flesta behov.

Dimensioner: 70 x Ø45 mm.
IP20 - Ej vattentät.

Denna 1W färgade LED-lampa är perfekt för att skapa stämning eller accentbelysning i ditt hem. Med sin blå färg ger den ett unikt och färgstarkt ljus som kan användas för dekorativa ändamål. Lampan passar perfekt i armaturer med E27 sockel och tack vare den låga effektförbrukningen är den ett energieffektivt alternativ till traditionella glödlampor.

Lampan är lätt att installera och ger omedelbart en färgstark touch till ditt rum. Perfekt för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet eller för att lyfta fram specifika detaljer i ditt hem. Eftersom lampan har en bred spridning på 200 grader kan du vara säker på att ljuset fördelas jämnt och skapar en behaglig belysning.

Observera: Denna lampa är inte vattentät och är endast avsedd för användning inomhus. Se till att den är korrekt installad och inte kommer i kontakt med vatten eller fukt.

Missa inte chansen att addera denna färgglada och energieffektiva LED-lampa till ditt hem för att skapa en unik och stämningsfull atmosfär!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörBlå
DimbarNej
Ljusstyrka30 lumens
Spridningsvinkel200 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy