1W Färgad LED liten globlampa
Gul, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Färgad LED liten globlampa - Gul, E27 Expandera

  • Gul
  • Inte dimbar

kr 17,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn: 1W Färgad LED liten globlampa, Gul, E27

Data om produkten:

1W liten globlampa med E27 sockel är en färgad LED-lampa som är perfekt för att skapa en unik atmosfär i ditt hem eller i ditt företag. Den har en stor sockel och är designad för att drivas med 230V.

Ljuskvalitet:

Med en ljusstyrka på 30 lm och en bred spridning på 200 grader är denna lampa idealisk för att skapa en jämn och väl fördelad belysning i rummet. Dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 säkerställer en naturligt vacker belysning som visar alla färger i sin ursprungliga form. Detta ger dig ett ljust och behagligt rum, perfekt för alla dina behov.

Dimensioner:

Lampan har dimensionerna 70 x Ø45 mm, vilket gör den perfekt för små och kompakta utrymmen. Med sin lilla storlek kan du enkelt installera den i olika lampor och armaturer utan att den tar för mycket plats.

Skyddsnivå:

Denna lampa har IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät. Du bör undvika att använda den i fuktiga eller våta områden för att undvika eventuella skador eller elolyckor.

Sammanfattningsvis är den färgade LED-lampan med E27 sockel och 1W effekt en utmärkt val för dig som letar efter en ljuskälla med hög ljuskvalitet och färgrik belysning. Dess kompakta storlek och breda spridning gör den idealisk för olika ändamål inomhus. Tänk bara på att den inte är vattentät och bör användas med försiktighet.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörGul
DimbarNej
Ljusstyrka30 lumens
Spridningsvinkel200 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt1W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy