V-Tac 14W LED spotlight- Samsung LED chip, PAR38, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 14W LED spotlight- Samsung LED chip, PAR38, E27 samsung Expandera

V-Tac 14W E27 LED spotlight är det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt, energisnålt och prisvärt alternativ till din belysning.

Ljuset fyller alla moderna krav och är utrustad med Samsung LED-chip och en 5 års fabriksgaranti.

Spotlampan ger en hög ljuskvalitet och ljusstyrka som är anpassad för både inom- och utomhusbelysning.

Ljuset kommer i tre färger - varmvit, neutralvit och kallvit - så att du kan välja den färg som bäst passar in i ditt hem eller kontor.

Med en effekt på 14W ersätter lampan en glödlampa med 120W, vilket gör att du kan spara både energi och pengar.

Den höga kvaliteten och låga energiförbrukningen gör att denna LED-spotlampa är ett prisvärt alternativ som du kan lita på.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 97,00

inkl. moms.

I lager.


14W LED spotlight med Samsung LED chip, PAR38, E27

Produktbeskrivning: V-Tac 14W LED spotlight med E27 sockel är utformad för att ersätta en 120W glödlampa. Den är en energieffektiv lösning med hög ljusstyrka och fokuserat ljus för att ge optimal belysning.

Specifikationer: Lampan är designad för att anslutas till 230V och har en ljusstyrka på 1100 lm. Den har ett fokuserat ljus med en spridningsvinkel på 40 grader för optimal kontroll av ljuset. Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet som framhäver alla färger på ett naturligt sätt.

LED Chip: Lampan är utrustad med Samsung LED chip som säkerställer långvarig prestanda och jämn ljusfördelning. Dess höga kvalitet garanteras av en 5 års fabriksgaranti.

Ljusfärger: Välj mellan tre olika färgtemperaturer: Varmvit (3000K), Neutralvit (4000K) och Kallvit (6400K). Varmvitt ljus skapar en avkopplande atmosfär, medan neutralvitt ljus ger en behaglig arbetsmiljö utan onaturliga toner. Kallvit belysning ger ett svalt sken och är idealisk för speciella applikationer som lackering eller akvarier.

Dimensioner: Med en storlek på 132 x Ø120 mm passar denna spotlight perfekt för de flesta miljöer. Den har en IP20 klassning vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

Denna V-Tac 14W LED spotlight är en pålitlig och effektiv belysningslösning med en mängd olika användningsområden. Med sin höga ljuskvalitet och energieffektiva design är den idealisk för både hemmabruk och kommersiella applikationer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6400K
DimbarNej
Ljusstyrka1100 lumens
Spridningsvinkel40 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd132 mm.
Diameter120 mm.
MaterialPVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Effekt14W
Ersätt120W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 180-240V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy