V-Tac 14W LED spotlight- Samsung LED chip, PAR38, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 14W LED spotlight- Samsung LED chip, PAR38, E27 samsung Expandera

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 97,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Den här LED-spotlampan från V-Tac är en perfekt lösning för att ersätta traditionella glödlampor eller halogenlampor. Med ett effektivt energiförbrukning på endast 14W kan denna lampa ersätta en 120W-lampa och spara betydande mängder energi.

Den har en E27-sockel, vilket gör den enkel att installera i de flesta vanliga ljuskällor. Kombinationen av en 230V anslutning och Samsung LED-chip ger en pålitlig och hållbar prestanda.

Med en ljusstyrka på 1100 lm och ett fokuserat ljus på 40 grader ger denna spotlampa ett kontrollerat och riktat ljus. Detta är perfekt för att belysa specifika områden eller objekt, som konstverk eller arbetsytor.

En viktig funktion i denna LED-lampa är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar att den ger en naturlig och vacker belysning som visar upp alla färger på ett äkta sätt. Med denna ljuskvalitet kommer den att passa de flesta behov, oavsett om det är för hemmet eller arbetsplatsen.

Du kan välja mellan tre olika färgtemperaturer: varmvit (3000K), neutralvit (4000K) och kallvit (6400K). Varmvitt ljus ger en avkopplande atmosfär och är perfekt för att skapa en mysig stämning. Neutralvitt ljus ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Kallvitt ljus ger en sval och blåaktig nyans och används vanligtvis vid speciella tillfällen eller för dekorationer.

Med sina dimensioner på 132 x Ø120 mm passar denna spotlampa perfekt i de flesta armaturer och ger ett stilrent utseende. Notera att den har IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör därför endast användas inomhus.

Med en 5 års fabriksgaranti och Samsung LED-chip kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt. Byt ut dina gamla lampor och njut av det energisnåla och högkvalitativa ljuset från denna V-Tac LED-spotlampa.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6400K
DimbarNej
Ljusstyrka1100 lumens
Spridningsvinkel40 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelE27
Höjd132 mm.
Diameter120 mm.
MaterialPVC lamineret aluminium
Effekt & spænding
Effekt14W
Ersätt120W
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 180-240V, 50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy