CARNI1.8 LED lampa
1,8W, gul, 230V, B22

2351-0

New product

CARNI1.8 LED lampa - 1,8W, gul, 230V, B22 Expandera

kr 45,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna CARNI1.8 LED lampa är speciellt designad för att erbjuda hög kvalitet och energibesparing. Med en effekt på endast 1,8W kan denna lampa ersätta en traditionell 15W lampa och bidra till lägre elkostnader.

Med en B22 sockel är det enkelt att installera lampan i befintliga armaturer. Den kan enkelt anslutas till 230V elnätet och levereras med allt du behöver för att snabbt komma igång med användningen.

Ljusstyrkan på 180 lm gör den tillräckligt ljus för att lysa upp ett rum eller användas som en accentbelysning. Den breda spridningen på 180 grader säkerställer en jämn och enhetlig fördelning av ljuset, vilket ger ett behagligt och jämlikt ljus i rummet.

Med sina dimensioner på endast 72 x Ø45 mm är denna LED-lampa kompakt och enkel att installera i olika armaturer. Dess stilrena design gör den passande för olika inredningsstilar och rum.

Med CARNI1.8 LED lampan kan du njuta av energieffektiv belysning utan att kompromissa med ljusstyrka och spridning. Byt ut dina gamla lampor och spara pengar samtidigt som du skapar en trivsam och behaglig belysning i ditt hem eller kontor.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörGul
DimbarNej
Ljusstyrka180 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Dimensioner
SockelB22
Höjd72 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt1.8W
Ersätt15W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy