V-Tac 9W LED lampa
Samsung LED chip, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 9W LED lampa - Samsung LED chip, B22 samsung Expandera

V-Tac LED-lampan är en kostnadseffektiv lösning för att ersätta traditionella glödlampor.

Med en låg energiförbrukning och lång livslängd sparar du både tid och pengar. V-Tac 9W LED lampa är ett energieffektivt alternativ till en traditionell glödlampa som ger ett naturligt och behagligt ljus.

Lampan har en låg energiförbrukning och hög ljuskvalitet som ger ett vackert ljus som är behagligt för ögat.

Lampan har en bred spridning som säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Du kan välja mellan två färgkvaliteter; värmevitt ljus för avslappning och neutralvitt ljus för en behaglig arbetsmiljö.

Lampan är enkel att installera och har en lång livslängd.

Med en Samsung LED-chip och 5 års fabriksgaranti är V-Tac 9W LED lampa ett bra val för att ersätta en traditionell glödlampa och spara tid och pengar.

Mer detaljer

  • Varm
  • Dimbar

kr 76,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

V-Tac 9W LED lampa, Samsung LED chip, B22 är en energieffektiv lampa som är utformad för att ersätta traditionella 60W lampor. Den har en B22 sockel och kan anslutas direkt till 230V. Med sin ljusstyrka på 806 lm och en bred spridningsvinkel på 200 grader ger den en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Lampan erbjuder en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket gör att den visar alla färger på ett naturligt vackert sätt. Detta gör den perfekt för de flesta behov och ger tillräckligt med ljus för olika rum och miljöer.

En särskild funktion hos denna lampa är dess dimbarhet, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljusstyrkan efter dina preferenser och behov. Du kan skapa olika atmosfärer i rummet genom att justera ljuset enligt önskan.

Lampan är utrustad med Samsung LED-chip som garanterar hög kvalitet och lång livslängd. Därför erbjuds en fabriksgaranti på 5 år för att ge dig extra trygghet.

Färg på ljuset:

För denna lampa finns endast en färg tillgänglig, nämligen: Varmvit (3000K). Den varmvita färgen ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär.

Dimensioner:

Lampan har en höjd på 106 mm och en diameter på 58 mm. Med dessa dimensioner kan den enkelt installeras i olika armaturer och ge optimalt ljus.

Lampan är klassad som IP20, vilket innebär att den inte är vattentät och därför inte rekommenderas för användning i fuktiga miljöer.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka806 lumens
Spridningsvinkel200 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelB22
Höjd106 mm.
Diameter58 mm.
MaterialTermisk PVC
Effekt & spænding
Effekt9W
Ersätt60W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy