CARNI1.3 LED lampa
1,3W, varmvitt, 230V, B22

3134-0

New product

CARNI1.3 LED lampa - 1,3W, varmvitt, 230V, B22 Expandera

kr 45,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna LED-lampa, CARNI1.3, är en energieffektiv belysningslösning för hem och kontor. Med en effekt på endast 1,3W ersätter den en traditionell 15W glödlampa och minskar därmed energiförbrukningen betydligt. Lampan är utrustad med en B22 sockel, vilket gör den enkel att installera i befintliga armaturer.

Med en spänning på 230V kan lampan anslutas direkt till elnätet, vilket gör installationen ännu smidigare. Den är lämplig för användning i olika rum, som vardagsrum, sovrum, kök eller kontor.

Den varmvita färgtemperaturen skapar en behaglig och avslappnad atmosfär i rummet. Med en ljusstyrka på 36 lm och en bred spridning på 180 grader ger lampan en jämn fördelning av ljuset, vilket minimerar skuggor eller bländningseffekter. Oavsett om du behöver allmänbelysning eller accentbelysning kan denna LED-lampa leverera det önskade resultatet.

Med sina kompakta dimensioner på 72 x Ø45 mm är denna LED-lampa lämplig för olika typer av armaturer. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning och effektiv prestanda. Dess långa livslängd minskar behovet av frekvent utbyte, vilket sparar både tid och pengar.

Byt ut dina traditionella glödlampor med CARNI1.3 LED-lampa och njut av energibesparande belysning med hög kvalitet. Upplev en jämn och behaglig ljusfördelning samtidigt som du minskar din energiförbrukning.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörVarm hvid
DimbarNej
Ljusstyrka36 lumens
Spridningsvinkel180 grader
Dimensioner
SockelB22
Höjd72 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Effekt1,3W
Ersätt15W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy