V-Tac 4W LED kronljus
Samsung LED chip, filament, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED kronljus - Samsung LED chip, filament, B22 samsung Expandera

V-Tac 4W LED kronljus är den perfekta lösningen för att uppnå ett energieffektivt och miljövänligt ljus.

Med en ljusstyrka på 400 lumen och en B22 sockel som ansluts till 230V, är den utformad för att ersätta en 40W glödlampa.

Ljuset har en bred spridning på 300 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset, samtidigt som du får en hög ljuskvalitet.

Ljuskvaliteten garanteras av det höga RA-värdet på 80-85, som ger ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger, och kommer att räcka för de flesta behov.

Med Samsung LED-chip och 3 års fabriksgaranti är V-Tac 4W LED kronljus den optimala lösningen för att få ett energieffektivt och miljövänligt ljus.

Dessutom finns den i en vacker varmfärg som ger ett avkopplande sken, vilket hjälper till att skapa en trevlig atmosfär.

Med en dimension på 35 x 100 mm är den perfekt för att sätta prägel på ditt hem.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 65,00

inkl. moms.

I lager.


V-Tac 4W LED kronljus med Samsung LED chip, filament och B22 sockel

Denna 4W LED-ljuskälla är perfekt för att ersätta traditionella 40W kronljus. Den är utrustad med en B22 sockel för enkel installation och fungerar med en spänning på 230V.

Med en ljusstyrka på 400 lm och en bred spridning på 300 grader, säkerställer den här ljuskällan en jämn fördelning av ljuset över ett stort område. Du kan vara säker på att alla hörn av rummet kommer att vara upplysta med detta ljus.

Hög ljuskvalitet är viktigt för att kunna visa upp alla färger och skapa en behaglig atmosfär. Denna LED-ljuskälla har ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar en naturligt vacker belysning. Du behöver inte oroa dig för att färgerna kommer att se matta eller missvisande ut med denna lampa.

Ett kvalitetschip från Samsung används i denna LED-ljuskälla, vilket ger en pålitlig och hållbar prestanda. För att visa vår förtroende för produkten, erbjuder vi även en 3 års fabriksgaranti.

Färg på ljuset: Varmvit (3000K)

Varmvit belysning ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Du kan njuta av det varma ljuset och känna dig lugn och avslappnad.

Med dimensioner på endast 35 x 100 mm, är denna LED-ljuskälla kompakt och enkel att installera. Du kan enkelt byta ut dina gamla kronljus med denna energieffektiva och högkvalitativa LED-ljuskälla.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelB22
Höjd100 mm.
Bredd35 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Ersätt40W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy