V-Tac 4W LED kronljus
Samsung LED chip, filament, B22

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED kronljus - Samsung LED chip, filament, B22 samsung Expandera

V-Tac 4W LED kronljus är den perfekta lösningen för att uppnå ett energieffektivt och miljövänligt ljus.

Med en ljusstyrka på 400 lumen och en B22 sockel som ansluts till 230V, är den utformad för att ersätta en 40W glödlampa.

Ljuset har en bred spridning på 300 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset, samtidigt som du får en hög ljuskvalitet.

Ljuskvaliteten garanteras av det höga RA-värdet på 80-85, som ger ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger, och kommer att räcka för de flesta behov.

Med Samsung LED-chip och 3 års fabriksgaranti är V-Tac 4W LED kronljus den optimala lösningen för att få ett energieffektivt och miljövänligt ljus.

Dessutom finns den i en vacker varmfärg som ger ett avkopplande sken, vilket hjälper till att skapa en trevlig atmosfär.

Med en dimension på 35 x 100 mm är den perfekt för att sätta prägel på ditt hem.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 65,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

V-Tac 4W LED kronljus är en högkvalitativ LED-lampa med B22 sockel som är designad för att ersätta en 40W glödlampa. Lampans effekt är på 4W och den ansluts smidigt till 230V. Med en ljusstyrka på 400 lm och en spridningsvinkel på 300 grader säkerställer denna LED-lampa en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Lampans ljuskvalitet är hög med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som återger färgerna på ett korrekt sätt. Med hjälp av Samsung LED-chip håller denna LED-lampa en hög standard och levereras med en fabriksgaranti på 3 år.

Färg

Färgen på ljuset är varmvit (3000K). Denna färg ger ett avkopplande sken som skapar en trevlig atmosfär i rummet. Du kan njuta av det varma och inbjudande ljuset som denna LED-lampa ger ifrån sig.

Dimensioner

Lampans dimensioner är 35 x 100 mm, vilket gör den lämplig för olika typer av armaturer och lampor. Den kompakta storleken gör det enkelt att installera och använda denna LED-lampa i olika miljöer.

Sammanfattningsvis är V-Tac 4W LED kronljus med Samsung LED chip och B22 sockel en pålitlig och energieffektiv lampa som ger ett högkvalitativt ljus med korrekt färgåtergivning. Den passar perfekt för olika belysningsbehov och skapar en trevlig atmosfär i rummet.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka400 lumens
Spridningsvinkel300 grader
RA>= 80
Dimensioner
SockelB22
Höjd100 mm.
Bredd35 mm.
MaterialGlas
Effekt & spænding
Effekt4W
Ersätt40W
Spänning230V
Spänningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy